2013/03/08

ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙ

Τα μάθατε τα συγκλονιστικά νέα??

θα βγει λέει στο σφυρί η μπακατελιασμένη (μιας και της τα πέταξε τα μάτια) Ferrari του Κριστιάνο Ρονάλντο.. 

Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι λέω εγώ..

Άκου 125.000 ευρω..... Ρε Ούσσσσσττ 

Είναι ένα διαλυμένο αυτοκίνητο, όμως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Ferrari καταστράφηκε από τον πρώην ιδιοκτήτη της Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτιμάται ότι θα εκτοξεύσει την τιμή της σε δημοπρασία του ebay.

Είναι η δεύτερη φορά, που βγαίνει το συγκεκριμένο μοντέλο στο σφυρί, καθώς η πρώτη δημοπρασία είχε διακοπεί για λόγους ασφαλείας. Ένας έμπορος αυτοκινήτων από το Στρασβούργο πωλούσε μέσω του eBay την κατακόκκινη Ferrari με τιμή εκκίνησης 50.000 ευρώ, όμως ο διαχειριστής της πλατφόρμας διέκοψε τη διαδικασία, όταν ξεπέρασαν οι προσφορές τις 125.000 ευρώ.Το eBay ζήτησε... τότε από τον πωλητή αποδείξεις που θα πιστοποιούσαν, ότι το αυτοκίνητο ανήκε όντως στον Ρονάλντο και αυτές παρασχέθηκαν άμεσα, όπως τόνισε ο δικηγόρος του εμπόρου. Ο 29χρονος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε διαλύσει τη Ferrari στις αρχές του 2009 σε τούνελ του Μάντσεστερ, όταν έπαιζε με τα χρώματα της ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αγοράσει τη Ferrari περίπου 250.000 ευρώ και η πραγματική της αξία μετά το ατύχημα ήταν μηδενική, αφού διαλύθηκε εντελώς. Φαίνεται ότι το όνομα του κατόχου, αλλά και το γεγονός ότι το μοντέλο διαλύθηκε στα χέρια του, προσέδωσαν στο ιταλικό super car συλλεκτική αξία.

Ο έμπορος από το Στρασβούργο κινήθηκε νομικά κατά του eBay, ζήτησε αποζημίωση και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστική συμφωνία. Δημοσίευμα της εφημερίδας Dernieres Nouvelles d' Alsace αναφέρει, ότι το eBay πλήρωσε τελικά 20.000 ευρώ αποζημίωση στον έμπορο. Ο τελευταίος είχε αγοράσει τη Ferrari για 33.000 ευρώ από συνάδελφό του στην Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....