2013/03/14

Ανακαλύψτε το νέο sony ericsson xperia Z

Έξυπνο, κομψό και ανθεκτικό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Smartphone με απίστευτες επιδόσεις

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon™ S4 Pro προσφέρει υψηλές επιδόσεις, απίστευτη ποιότητα γραφικών και αποτελεσματική χρήση της μπαταρίας. Βρείτε το δρόμο σας με τους χάρτες Google. Κάντε streaming των πιο πρόσφατων βίντεο του YouTube μέσω του δικτύου LTE. Εναλλακτικά, κάντε λήψη των πιο πρόσφατων εφαρμογών και εκτελέστε τις χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τα πάντα τη στιγμή που τα θέλετε.
Κάμερα βίντεο
 HDR Το Xperia Z διαθέτει τον αισθητήρα Exmor RS™ για κινητά, τον πρώτο αισθητήρα για smartphone στον κόσμο που υποστηρίζει τη λειτουργία HDR κατά τη λήψη βίντεο, ο οποίος σας επιτρέπει να τραβάτε υπέροχες φωτογραφίες και ταινίες, ακόμα και με κόντρα δυνατό φως. 
Κάμερα 13 megapixel 
Η κάμερα 13 megapixel γρήγορης λήψης και ο αισθητήρας Sony Exmor RS™ για κινητά επόμενης γενιάς, επιτρέπει στο κινητό Android Xperia Z να τραβά πεντακάθαρες φωτογραφίες οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και ανά πάσα στιγμή.
 Καταπληκτικό σε όλες τις συνθήκες φωτισμού 
 Χάρη στον αισθητήρα Exmor RS™ για κινητά και τη δυνατότητα HDR, το Xperia Z μπορεί να τραβήξει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όσο και σε συνθήκες με έντονο οπίσθιο φωτισμό. Οι αισθητήρες χαμηλού φωτισμού στην εμπρός και την πίσω πλευρά, τον αναδεικνύουν ως τον πρώτο διπλό αισθητήρα Exmor R™ σε κάμερα κινητού. Superior Auto
 Δεν τα πάτε καλά με τις ρυθμίσεις; Η λειτουργία Superior Auto ενεργοποιεί αυτόματα τις δυνατότητες HDR και μείωσης θορύβου, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....