2013/03/18

Η MADONNA ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Ε ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ Η Madonna ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ? ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ media ΠΑΝΩ ΤΗΣ..
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ Pussy Riot ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Οι Pussy Riot είναι μια ρωσική φεμινιστική πανκ-ροκ μπάντα η οποία κάνει προκλητικές αυτοσχέδιες εμφανίσεις στη Μόσχα με θέματα τη θέση της γυναίκας στην Ρωσία. Στις εκλογές της Ρωσίας, το 2012, κινητοποιήθηκαν κατά της εκλογής του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Στις 21 Φεβρουαρίου 2012 ως μέρος μιας εκστρατείας κατά του Πούτιν στις εκλογές εμφανίστηκαν παράνομα στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρα Χριστού της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας στην Μόσχα, όπου εξύβρισαν τα θεία. Στη συνέχεια, το Μάρτιο του 2012, τρεις από τις γυναίκες του συγκροτήματος συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για χουλιγκανισμό. Η δίκη τους ξεκίνησε στα τέλη Ιούλιου του ίδιου έτους. Οι τρεις κατηγορούμενες απέκτησαν αρκετή δημοτικότητα στη Ρωσία και στο εξωτερικό λόγω της κακής μεταχείρισής τους, ενώ βρίσκονταν υπό κράτηση. Μουσικοί από την Αγγλία τούς απέστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στα μέλη της μπάντας, καθώς ήταν πιθανό να καταδικαστούν σε επτά χρόνια φυλάκιση. Η Διεθνής Αμνηστία στις ΗΠΑ οργάνωσε καμπάνια υποστήριξης .
Τη συμπαράστασή τους στα μέλη της μπάντας ανακοίνωσαν κορυφαίοι καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, όπως οι Beaste Boys, οι Genesis, οι Red Hot Chili Peppers, οι Rise Against, ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ, η Κόρτνυ Λοβ, η Μαντόννα, η Μπιορκ, ο Μαρκ Νόπφλερ, η Γιόκο Όνο, η Πάτι Σμιθ, ο Στινγκ και ο Πιτ Τάουνσεντ.
Εντούτοις η δημοφιλής Γαλλίδα τραγουδίστρια Μιρέιγ Ματιέ καταδικάζει ως «ιερόσυλες» τις Pussy Riot.
Στις 10 Οκτωβρίου του 2012, το δικαστήριο της Μόσχας που εκδίκασε την έφεση των Pussy Riot, αποφάσισε να αποφυλακίσει το ένα από τα τρία μέλη της μπάντας, με ποινή δύο έτη φυλάκισης με αναστολή και την ποινή φυλάκισης δύο ετών στα άλλα δύο μέλη, για "χουλιγκανισμό υποκινούμενο από θρησκευτικό μίσος".[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....