2013/03/14

Μετά το βαπόρι απ την Περσία ήρθε τ αμαξάκι απο Αλβανία


Μια ακόμη προσπάθεια εισαγωγής μεγάλης ποσότητας χασίς από την Αλβανία απέτρεψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συλλαμβάνοντας έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας έναν 33χρονο Αλβανό που την μετέφερε.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 33χρονος αλλοδαπός, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, βρέθηκαν 110 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 110 κιλών και 446 γραμμαρίων και μία πλαστή άδεια οδήγησης. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο προορισμός του φορτίου.

Και στην περιοχή του Δελβινακίου, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 32χρονο Αλβανό ο οποίος μετέφερε πεζός ένα σάκο που περιείχε ένα κιλό και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Ο μεταφορέας, που δεν διέθετε έγγραφα παραμονής στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....