2013/03/20

ASTON VILA - OLYMPIAKOS 1-0 ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ

Τον αποκλεισμό από τους «4» του NextGen Series γνώρισε  η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 σκορ από την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», σε νοκ-άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός των ημιτελικών του Champions League U-20.

Η ομάδα του Στορκ, αν και μπήκε στον αγώνα αρκετά δυνατά, πληρώνοντας μία αδράνεια της άμυνας της στο 12ο λεπτό, βρέθηκε να χάνει, καθώς ο Μπερκ βρέθηκε αφύλακτος και νίκησε τον Χουτεσιώτη, κάνοντας το 1-0 για τους «χωριάτες».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα φτάνοντας μία ανάσα από την ισοφάριση στο 54', όταν το σουτ του Γκίνο έξω από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 64' οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί δοκάρι σε συρτό σουτ του Γκρίλις, με τους Πειραιώτες να πιέζουν στη συνέχεια, χωρίς όμως να έρθει το πολυπόθητο γκολ.

Έτσι η Άστον Βίλα πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση, αφήνοντας εκτός ημιτελικών την ελληνική, που πάντως απέδειξε ότι διαθέτει αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν δουλέψουν, το μέλλον θα τους ανήκει.

Άστον Βίλα: Γουότκινς, Γουέμπ, Κινσέλα, Λίντεν, Ντoνασιάν, Λιούις, Μπάρτον, Κάρουθερς, Ρόμπινσον, Μπάρκ, Γκρίλις.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (70' Βέργος), Βουτσιώτης (46' Παπασάββας), Ιωαννίδης, Γκίνο (70' Πασαλίδης), Λύρας (70' Παιδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....