2009/06/14

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ

Θυμάστε οσα είχαμε γράψει για τους δύστυχους σκύλους της περιοχής, πως γίνονται τροφή για οικονομικούς μετανάστες? Ειχε κάνει μεγάλη αίσθηση το θέμα αυτό και μάλιστα και από αλλά μέρη της Ελλάδας μας έγραψαν ότι συμβαίνει και εκεί..

Παρόλα αυτά εμείς τότε γράψαμε για κάτι που είχαμε ακούσει.. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 8 το απόγευμα και έξω στην αυλή του σπιτιού μου καθόμαστε μια παρέα 7 ατόμων.. ξαφνικά ακούσαμε από απέναντι σε ένα κτήμα με πορτοκαλιές τον σκύλο να ουρλιάζει , να γίνετε μια μάχη, ακούγαμε χτυπήματα.. αμέσως σηκωθήκαμε και αρχίσαμε να φωνάζουμε και να τρέχουμε προς τα εκεί (δεν είχαμε οπτική επαφή ακόμη) ήδη γείτονες είχαν βγει έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας και τον σκύλο αλλά και εμας που ρίχναμε τα μπινελίκια μας και φωνάζαμε..

Προλάβαμε να δούμε μόνο τους 2 ξένους να τρέχουν μέσα στα περιβόλια, τα είχαμε χάσει γιατί δεν πιστεύαμε στα μάτια μας..

Από την μια στο θράσος που είχαν να έρθουν 100 μέτρα από εκεί που καθόμασταν και να τολμήσουν να πράξουν κάτι τέτοιο..

Στον κεντρικό δρόμο και έξω από το περιβόλι περνούσε και είδε όλα αυτά ένας πακιστανός ο οποίος μας είδε ετσι αγριεμένους μπροστά του, άρχισε να λέει πως αυτοί οι 2 ήταν Αφγανοί και όχι πακιστανοί..

Οι γείτονες φώναζαν να καλέσουμε την αστυνομία , εμείς ειδοποιήσαμε το αφεντικό του σκύλου ο οποίος ήρθε , το ζωντανό ηταν αγριεμένο αλλα ευτυχώς καλά μιας και φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια.. μόνο κάποια χτυπήματα με ένα σίδερο που πέταξαν αλλά δεν του έκαναν ζημιά.. Το αφεντικό είπε ότι θα πήγαινε στην αστυνομία , δεν ξέρουμε τι έκανε τελικά..

Το θέμα είναι ότι η κατάσταση εχει παραγίνει πλέον, κάτι θα πρέπει να γίνει με όλα αυτά.. και με πολλά άλλα που γίνονται..

ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

15 σχόλια:

  1. Nick είναι πραγματικά θλιβερό το συμβάν. Το ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα των λαθρομεταναστών έχει γίνει για τα καλά καθημερινότητα και στο χωριό μας. Μια ένσταση μόνο: οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν θράσσος. Ανάγκη να φάνε είχαν. Και η εξαθλίωση που βιώνουν καθημερινά μπορεί δυστυχώς να τους οδηγήσει σε πιο ακραίες πράξεις.
    Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Δεν έχουμε να κάνουμε με ζώα αλλά με ανθρώπους και μάλιστα πολύ βασανισμένους. Το δικό τους πρόβλημα είναι οτι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Το δικό μας είναι οτι μετέφεραν το πρόβλημά τους εκεί που ζούμε εμείς... Η ευθύνη για ό,τι κακό ακολουθήσει ανήκει αποκλειστκά στους εκάστοτε κυβερνώντες που αφήνουν τα σύνορα ανοιχτά... Και οι "σκούπες" και οι απελάσεις προεκλογικά ή μετεκλογικά είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. M = Ταμβακολόγος Βασίλης του μπαρμπα Μάκη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου bill
    Από μια άποψη έχεις δίκιο σε όσα γράφεις. .Πράγματι πεινάνε και ζουν κάτω από συνθήκες άθλιες για άνθρωπο.. Είναι τεράστιο το πρόβλημα.
    Όμως από την άλλη και εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις σκηνές που βλέπουνε τα μάτια μας, ενστικτωδώς εκείνη την στιγμή αντιδράς γιατί βλέπεις κάτι που έχεις μάθει μια ζωή ότι είναι άρρωστο και απάνθρωπο..
    Εκείνη την στιγμή δεν μπορείς να σκεφτείς ότι εντάξει πεινάει είναι και άνθρωπος, και κοπανάει τον τζακ στο κεφάλι με ένα σίδερο για να τον φάει..
    Εδώ βλέπουμε κάποιον να βασανίζει ένα ζώο και τρελαινόμαστε..
    Στο χωριό μας εδώ και αρκετά χρόνια πριν ήρθαν οι πρώτοι οικονομικοί μετανάστες και από διαφορετικές χώρες, πάντα υπήρχαν αρκετοί από αυτούς που σίγουρα ζούσαν σε άθλιες συνθήκες και πεινούσαν.. Η διαφορά είναι πως ποτέ δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο γιατί δεν ήταν από χώρες όπου τρώνε μια χαρά τους σκύλους.. Συγκεκριμένα σήμερα φίλος μου έλεγε πως στις χώρες αυτές απλώνουν το χέρι τους έχοντας ψωμί μέσα και πλησιάζοντας ο σκύλος κουνώντας την ουρά μες στην καλή χαρά τον αρπάζουν από το κεφάλι και τον σφαγιάζουν..
    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο, έστω και αν αυτός που κάνει αυτήν την πράξη το κάνει γιατί πεινάει..
    Συμφωνώ οτι την ευθύνη για την κατάσταση και την κατάντια την έχει η εκάστοτε κυβέρνηση, όπως πιστεύω πως θα έχουμε και χειρότερα.
    Για την ιστορία να πω πως ο συγκεκριμένος σκυλακος είναι στα 60 μέτρα από το παράθυρο που κοιμάμαι και αρκετές είναι οι φορές που έχω πει βγάλε πια το σκασμό να κοιμηθώ, αλλά όχι και τέτοιο τέλος.. ήμαρτον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια ταιστετους γιατι.... αυτοι μπορει να φανε και εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. An tous evlepa na prospathoun na kanoun kati tetoio sto skili mou h se opiodipote skili tha tous espaga sto ksilo!! OLA KIOLA ... einai anthropoi , peinane , ala oxi kai na anaxomaste thn kathe arosth eikona epidi einai apelpismenoi na fane! Diladi gia stathite more ! exoume POLOUS!lathrometanastes ... otan teliosoun ta skilia ??? ti tha ginei ? tha arxisoun na trone anthropous? sas parakalw poli diladi ... afto einai douleia tou kratous pou tous mazevei (epitides) kai karponete ta lefta apo thn europaikh enosh kai tous afinei sthn moira tous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανε αυτή η ιστοσελίδα και ανέδειξε το θέμα αυτό, είναι μια πραγματικότητα και το να κλείνουμε τα μάτια και να την αγνοούμε δεν βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος, αντίθετα με την ανοχή και την απραξία μας αποθρασύνονται οι κάθε λογής ξένοι που έχουν κατακλύσει την χώρα μας.
    Συγγνώμη φίλε από το πρώτο σχόλιο, αλλά δεν κατάλαβα. Δηλαδή επειδή πεινάνε οι ξένοι, που μπήκαν λαθραία και παράνομα στην χώρα μας και σιγά σιγά κοντεύουν να γίνουν κατακτητές και δυνάστες των Ελλήνων πολιτών -βλέπε τι γίνεται στο Αγιο Παντελεήμονα και αλλού από το κάθε καρυδιάς καρύδι- θα πρέπει εμείς να τους αφήσουμε να φάνε τους...σκύλους και τις γάτες μας???
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕΤΑ???
    ΜΗΠΩΣ....ΕΜΑΣ!
    Κανείς δεν τους κάλεσε να έλθουν στην χώρα μας και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας δεν τους θέλει και ζητά να πάνε από κει που ήρθαν!
    Και δεν πιστεύω να είναι τόσο χαζοί οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι Ιταλοί, Γάλοι, Γερμανοί κλπ που έχουν έλάχιστα ποσοστά ξένων 2-3% σε σχέση με τον πληθυσμό τους, ενώ εμείς έχουμε 18-20% και σε λίγο καιρό θα είμαστε η μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. File anwnume an den katalaves leme to idio pragma...
    Oi exupnoi Germanoi Italoi klp fulane ta sunora tous den ta afhnoun xefraga opws emeis. Apax kai mpei o lathrometanasths sth xwra mas to xasame to paixnidi. Alla oi upefthinoi koimountai h mallon asxolountai me "pio shmantikes upotheseis" opws na fane tis suntaxeis mas kai ta xrhmata ths perithalpshs mas...
    Zw sth Souidia edw kai kapoious mhnes. Yparxoun polloi metanastes edw. Para polloi. Kanenas lathraios omws. Gia na mpei sth xwra ton perasane apo koskino. Oloi exoun arithmo koinwnikhs asfalishs (to diko mas AMKA) kai oloi plhrwnoun 30% eforia. Me alla logia to Souidiko kratos vazei mesa osous prepei. Yparxei elegxos. Tous forologei k tous ekmetallevetai kai kerdizei apo auto.
    Sthn Ellada mpainei opoios thelei giati den efarmozetai kammia politikh kai kanenas nomos opws sta Dutika Krath.
    Epishs polloi Ellhnes volevontai mia xara me thn parousa katastash. Xereis posoi emporoi kai posoi ergolavoi apasxoloun paranoma lathrometanastes? Tous antimetwpizoun san fthna ergatika xeria xwris asfalish kai xwris forologia. De me noiazei gia ton lathrometanasth pou doulevei anasfalistos. Me noiazoun omws ta lefta pou klevei o ergodoths tou ap thn eforia (apo mena ki apo sena dhladh).
    Gia na mhn makrugorw thelw na katalhxw sto exhs sumperasma: O klefths tha klepsei. To thuma tou klefth den tha katsei na exetasei ta kinhtra tou. Prin kathgorhsoume ton klefth omws prepei prwta na kathgorisoume autous pou upotithetai oti mas fulane kai mas prostatevoun, giati afhsan ton klefth na egkatastathei stis geitonies mas kai na drasei anenoxlhtos...
    Nick sorry gia tous latinikous xarakthres. Grafw apo th sxolh kai den exei Ellhnika to pc...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΚΟΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ

    Η ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;....

    ΝΑΣΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Μ. Διάβασα με προσοχή την απάντησή σου και έτσι είναι τα πράγματα στην Ευρώπη και το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και ζούσα εκεί, στην Γερμανία συγκεκριμένα, πριν αρκετά χρόνια.
    Βλέπω ότι τα βάζεις με τους κυβερνώντες της τελευταίας 20αετίας που παρουσιάστηκε το έντονο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Δίκιο έχεις!
    Αλλά πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις μαζί ότι και τα δύο εναλλασόμενα κόματα εξουσίας και γιαυτό είναι και υπόλογοι απέναντι στον λαό, δεν έχουν την θέληση,(την δύναμη την έχουν αν θέλουν), αλλά δεν θέλουν φίλε από την Σουηδία, γιατί είναι δέσμια και φοβούνται τις αντιδράσεις μιας ψευτοκουλτουριάρικης ελάχιστης μειοψηφίας συμπατριωτών μας, που στο όνομα των δήθεν "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και της προστασίας των δήθεν "ατομικών ελευθεριών", έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κατεστημένο και οι κυβερνήσεις μας και οι Έλληνες πολίτες να μην τολμούν ούτε να διαμαρτυρηθούν για τον ανεξέλεγκτο όγκο λαθρομεταναστών που έχει κατακλύσει την Πατρίδα μας και όπως σου έγραψα και παραπάνω όχι μόνο τα σκυλιά και τις γάτες μας θα φάνε, αλλά και εμάς τους ίδιους μεταφορικά, αν όχι και κυριολεκτικά σε λίγα χρόνια που θα είμαστε μειοψηφία στην Πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Νικόλα, διάβασα τώρα τι έγινε με το σκυλάκι και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Οι αλλοδαποί που ζούνε στην χώρα μας, νόμιμοι και παράνομοι, αυτό είναι άλλο θέμα, θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και να σέβονται τα ήθη και τα έθιμά μας.
    Αν αυτοί στις χώρες τους τρώνε σκύλους ή ότι άλλο που εμείς το καταδικάζουμε, τότε να πάνε πίσω στην πατρίδα τους και να φάνε τα σκυλιά της χώρας τους, γιατί από ότι ξέρω σε κάποιες χώρες της Ασίας ο σκύλος είναι "εκλεκτός μεζές" (!), γιαυτό ας αφήσουμε τα παραμύθια που λένε μερικοί, ότι δήθεν πεινάνε και κυνηγάνε τα σκυλιά μας. Απλά τα κυνηγάνε γιατί γιαυτούς είναι μεζεδάκι!!!!!!
    Συμφωνώ μαζί σου ότι έπρεπε να είχαν μεγάλο θράσος για να φτάσουν στο σημείο να κυνηγάνε σκυλιά κοντά στο σπίτι σου και πολύ σωστά κάνατε να τους εμποδίσετε να σκοτώσουν το καημένο το σκυλάκι. Αν το σκυλάκι που έσωσες μπορούσε να μιλήσει σίγουρα θα σου έλεγε ευχαριστώ που του έσωσες την ζωή.
    Νάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ, Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΒΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ . ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΛΑΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΜΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΘΕΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ...

    ΝΑΣΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
    ΑΣΤΕΡΙ ΕΛΟΥΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι δεδομένο ότι ο κάθε μετανάστης θα πρέπει να σέβεται την χώρα που τον φιλοξενεί. Το συμβάν είναι καταδικαστέο από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ποιος έχει πιο πολλά δικαιώματα ο Αφγανός ή το σκυλάκι. Το πρόβλημα είναι ότι ο Αφγανός δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται στο Έλος ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που ήρθε.
    Κλείνω με μια πληροφορία γενικού περιεχομένου. Ο σκύλος αποτελεί έδεσμα (ή μεζεδάκι αν προτιμάτε) σε κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής (βλ. Κίνα, Κορέα, Φιλλιπίνες). Στις χώρες του Ισλαμικού κόσμου (όπως είναι το Πακιστάν και το Αφγανιστάν) το να φάει κάποιος σκύλο απαγορεύεται από το θρησκευτικό νόμο. Οπότε οι εν λόγω Αφγανοί ή πεινάγανε τόσο ώστε να γράψουνε στη μπάλα τους τη θρησκεία τους ή απλά τη βρίσκουνε με το να βαράνε σκυλάκια. Ας διαλέξουν «μερικοί» όποια εκδοχή τους αρέσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για το ποιά θρησκεία επιτρέπει ή απαγορεύει να τρώνε οι άνθρωποι σκύλους και άλλα ζώα, μου είναι εντελώς αδιάφορο.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και ο κάθε ξένος είναι υποχρεωμένος να σέβεται τον δικό μας τρόπο ζωής, τα ήθη και τα έθιμά μας και αν δεν του αρέσει πίσω στη χώρα του.
    Εμείς και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, αγαπάμε τα σκυλιά και τα έχουμε σαν κατοικίδια κοντά μας και όχι για να γίνονται φαγητό ή για να ξεσπούν πάνω τους τα βάρβαρα ένστικτα οποιουδήποτε ξένου που καλώς ή κακώς βρίσκεται στην χώρα μας.
    Τέτοια φαινόμενα κακοποίησης ή φόνου αθώων ζώων είναι εντελώς απαράδεκτα και η κινητοποίηση πολιτών για την προστασία τους, δείχνει την ευαισθησία που μας διακατέχει σαν Έλληνες και το επίπεδο του πολιτισμού μας.
    Nakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εμενα προσοπικα δε με ενδιαφερει αν ειναι νομιμοι η οχι... εμενα με ενδιαφερει να μπορω στο χωριο μου οτν νυχτωνει να κυκλοφορω χωρις να φοβαμαιμη μου τη πεσουν οι πακιστανοι κ με σφαξουν... οσο γι αυτους που τους υπερασπιζοντε κ γι αυτουσ που τουσ νικιαζουν σπιτια να δω τη θα λενε αμα βιασουν τισ γυναικες τουσ τισ κορεσ τους κ αλλουσ συγγενεις τους....κλεβουν κανουν αποπειρες βιασμου ζητιανευουν σκοτωνουν σκυλια κ τα τρωνε...(τωρα τα εχουν φαει ολα) βιαζουν ζωα.....οσο για το οτι ειμαστε πολιτισμενοι κ οτι πρεπει να τουσ δεχτουμε λεω μονο αυτο..οταν οι ελληνες το 60 πηγαν αυστραλια κ καναδα μεταναστες εκαναν τα ιδια ? φυσικα κ οχι γι αυτο εμειναν εκει κ το κρατη τουσ φιλοξενησαν... οι πακιστανοι ειναι αλλο θεμα.. ζουν 100 χρονια πισω ειναι ακινονιτοι κ απολιτιστοι κ εμεις εδω κινδινευουμε για τη σωματικη μας ακαιρεωτητα...αν δεν υπαρξει λυση απο τη πολιτια πιστευ ξερει ο καθενας πωσ θα προστατευσει τη περιουσια του κ τον εαυτο του...
    οσο μας βλεπουν να μ,η κανουμε τιποτα κ να παρακολουθουμε αμετοχοι στο τελος θα μας καβαλησουν...

    fonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....