2013/03/22

Δεν την έκαναν φίλη στο Facebook και τους σκότωσε

Mια γυναίκα κατηγορείται για πέντε (5) φόνους ανθρώπων επειδή αρνήθηκαν την διαδικτυακή της «φιλία» στο facebook !!!

H serial killer Lashawndra Harris από το DeQuincy της Λουιζιάνα, εισπράττοντας προφανώς την απόρριψη της «φιλίας» της ως επιθετική προς το πρόσωπό της ενέργεια, αποφάσιζε να τους τιμωρεί και μάλιστα και με την ...εσχάτη των ποινών, δηλαδή ...δολοφονώντας τους!

Χαρακτηριστικό δε του μεγέθους της διαταραχής της ήταν και το ότι μετά από κάθε έγκλημα, δεν παρέλειπε να αφήνει και σχετικά μπιλιέτα με φράσεις όπως, «πιστεύω την επόμενη φορά να με κάνεις accept μ......» ή «ψόφα για να μάθεις ποιος έχει περισσότερους friends σκύλα»...

Φυσικά τα απίστευτα αυτά σημειώματά της δεν ήταν παρά η καταδίκη της αφού βοήθησαν την αστυνομία να συνδυάσει με εξαιρετική ευκολία το πρόσωπο που συνδέει τους πέντε φόνους, δηλαδή την ίδια.

Η επιθετική της όμως διάθεση φαινόταν εξ αρχής, αφού κάθε αίτημα που έστελνε για «φιλία», δεν παρέλειπε να το συνοδεύει και από ένα προειδοποιητικό μήνυμα που έλεγε «Αν δεν αποδεχτείτε το αίτημα φιλίας μου, θα σας σκοτώσω», κάτι όμως που οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος μόνο ως αστεϊσμό θα μπορούσε να το εκλάβει.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....