2013/03/16

Εδινα ναρκωτικά στα παιδιά μου απο τα 16 τους


Η πρώην γυναίκα του 65χρονου κιθαρίστα των Rolling Stones αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία της πως δεν έπαιρναν μόνο οι δυο τους ναρκωτικά αλλά τα έδιναν και στα παιδιά τους.

 Πριν λίγο καιρό είχε βγει στη δημοσιότητα η είδηση που έλεγε πως όταν είχε γεννήσει η γυναίκα του Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) το πρώτο τους παιδί ,εκείνος της είχε πάει δώρο ένα σακουλάκι γεμάτο κοκαΐνη και το θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό. Τώρα η Τζο Γουντ (Jo Wood) η οποία ήταν παντρεμένη με τον Γουντ για 23 χρόνια, μίλησε για την αυτοβιογραφία της Hey Jo: A Rock and Roll Fairytale στην εκπομπή του Άλαν Τιτσμαρς (Alan Titchmarsh) και αποκάλυψε πράγματα που τους άφησαν όλους άφωνους.


Η 57χρονη πρώην σύζυγος του κιθαρίστα των Rolling Stones, αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά κυκλοφορούσαν πάντα μες το σπίτι κι έδωσε μαριχουάνα και κόκα στα τέσσερα παιδιά της στην εφηβεία τους. Συγκεκριμένα στην κόρη της (τώρα είναι πετυχημένο μοντέλο) όταν ήταν 15 προκαλώντας της αηδία και στον γιο της στα 16 του χρόνια.

«Θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να τους τα δώσω εγώ, παρά να βγουν και να τα ψάχνουν στο δρόμο. Το ξέρω πως θα μπορούσε να είχε κακές συνέπειες το θέμα αλλά ήμουν πολύ τυχερή. Είχα και έχω μια πολύ ανοιχτή σχέση με όλα τα παιδιά μου. Με τον τρόπο αυτό μπορούσα να τα τσεκάρω ανά πάσα στιγμή, αφού ότι έκαναν το έκαναν εντός σπιτιού. Δεν είχαν λόγο να μου κρύβονται.» ανέφερε προσθέτοντας πως ίσως (!) ήταν λίγο ανεύθυνο από μέρους της.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως από πολύ μικρά είχαν συνηθίσει να βλέπουν κόσμο στο σπίτι τους να καπνίζουν χόρτο και να σνιφάρουν κόκα γιατί όπως λέει η μητέρα τους ήταν μία τίμια και πολύ ανοιχτή σε όλα, rock n roll οικογένεια. Το βιβλίο της κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Harper Collins και δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση από τον Ρόνι αν του αρέσει ή όχι επειδή μάλλον είναι απασχολημένος με τον καινούριο του γάμο με την 34χρονη Σάλι (Sally).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....