2013/03/15

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΖΟΟΜ - GR

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και το εννιάωρο πρόγραμμα του Ελληνικού Καναλιού, από το απόγευμα της Tρίτης 19 Μαρτίου, θα μεταδίδεται στους δέκτες σας.

Το Ελληνικό τηλεοπτικό Κανάλι, το δικό μας και δικό σας κανάλι, θα μπορείτε να το λαμβάνετε από την τηλεοπτική συχνότητα του ZΟΟΜ στην Αττική και από 20 ακόμη περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα!
 

Στον αέρα θα βγουν οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα», ο «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα, το καθημερινό μαγκαζίνο του σταθμού με την Κιμ Κίλιαν, η εκπομπή της Ματθίλδης Μαγγίρα, η εκπομπή «Ρεπορτάζ» με τον Πέτρο Κουσουλό, το σόου «Ο παλιός είναι αλλιώς» με την Έλντα Πανοπούλου, «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» με τον Λάμπρο Παναγιώτου, «G-Pollywood» με τους Γιώργο Πολυχρονίου, Μάριο Χαβιαρά και Ρίτσα Βαΐτση. Επίσης, θα είναι σύντομα κοντά σας η αθλητική εκπομπή «Παίξε Μπάλα» με τον Γιώργο Σπανουδάκη, Κατερίνα Νινιού, Ανδρέα Αθανασούλη και τον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, «Πάρε Κόσμε» με τον Γιάννη Παπαθανάση-Χρύσα Δημοπούλου, «Νύχτες μαγικές» με την Μάρα Μεϊμαρίδου, «E-shop» με την Μαρία Σινιώρη, η εκπομπή αυτοκινήτου «Ό,τι κινείται» με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη, «Νικητής» με την Κατερίνα Ζαγοραίου, «Weekend» με την Μαριαλένα Ανδρέου και τα... «Κουνάβια» με τους Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, Ψ, Πέτρο Χριστοφορίδη. Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....
MAGAZINO LIVE με την Κιμ Κίλιαν

Ένα καθημερινό ψυχαγωγικό περιοδικό που θα φιλοξενεί πρόσωπα-πρωταγωνιστές. Στις σελίδες του θα μπορεί να βρει κάποιος κοινωνικά, ιατρικά και χρηστικά θέματα, καλεσμένους από όλους τους χώρους, στήλες με συμβουλές ομορφιάς και μαγειρικής. Θα γυμναζόμαστε παρέα και θα συζητάμε ό,τι απασχολεί τη γυναίκα, το παιδί και γενικότερα την οικογένεια.


HIGH TECH


Με τον Λευτέρη Ξυκομηνό, μία εκπομπή Τεχνολογίας, Η/Υ, κινητής τηλεφωνίας, gadgets κ.λπ..


ΡΕΠΟΡΤΑΖ με τον Πέτρο Κουσουλό


Αναδεικνύονται τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα της επικαιρότητας ενώ προβάλλονται και προσωπικές ιστορίες που αφορούν στους βασικούς τομείς της εργασίας, της υγείας και της ασφάλειας του πολίτη, στο πλαίσιο καθημερινού κοινωνικού magazine.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γ. Καραμέρος, πλαισιωμένος από τους δύο σχολιαστές του σταθμού, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Κώστα Χαρδαβέλα, παρουσιάζει την επικαιρότητα με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα, με έμφαση στη διεθνή επικαιρότητα και με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής του τόπου.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Όλα τα νέα και οι εξελίξεις των χρηματιστηρίων της Ελλάδας και του εξωτερικού θα παρουσιάζει η Αννίτα Τριανταφυλλοπούλου.


Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ

Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης γνωρίζει από πατίνι μέχρι ελικόπτερο… Σας δείχνουμε ό,τι μισείτε, από λακκούβες μέχρι ελλιπή σήμανση, και σας παρουσιάζουμε ό,τι ποθείτε, από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέχρι μία… Bugatti.


ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ
με τους Ανδρέα Αθανασούλη, Κατερίνα Νινιού, Γιώργο Σπανουδάκη

Όλα τα νέα της αθλητικής επικαιρότητας, με προβλέψεις για να… πάτε ταμείο και με σημαντικούς καλεσμένους από τον αθλητικό χώρο.


+ ΕΡΓΑΣΙΑ
Με την Ματθίλδη Μαγγίρα

Η εκπομπή που φιλοδοξεί να δείξει την εικόνα της ανεργίας των νέων και να βοηθήσει κάποιους από αυτούς να βρουν δουλειά.


ΜΑΝΟΥΣΟΣ ON AIR


Σατιρικό 5λεπτο. Η επικαιρότητα με τη ματιά του Μανούσου πριν από τον «Κίτρινο Τύπο»


ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο


ΓΡΙΑ ON AIR


Σατιρικό 5λεπτο. Σχολιασμός των γεγονότων από τη γιαγιά πριν από τη «Ζούγκλα».


«ΖΟΥΓΚΛΑ»
με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο


ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
με τον Κώστα Χαρδαβέλλα


ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ
με τον Λάμπρο Παναγιώτου

Σχολιασμός με σατιρικό τρόπο και πολλά video των τεκταινομένων στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

G POLYWOOD με τον Γιώργο Πολυχρονίου

Τηλεπαιχνίδι με πολλή μουσική και τραγούδια, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.


ΝΙΚΗΤΕΣ με την Κατερίνα Ζαγοραίου


Άνθρωποι που κέρδισαν τη μάχη για τη ζωή μαζί με επιφανείς επιστήμονες σχολιάζουν σημαντικά θέματα υγείας.


ΕΓΩ…Ο ENZO KAI O VINCENZO

Ο Vicenzo Zanny, ο Ιταλός chef μαγειρεύει al fresco στη φύση και περιγράφει σε «άπταιστα» ελληνικά με μοναδικό τρόπο τις συνταγές του.


Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ… με την Έλντα Πανοπούλου

Ένας παλιός επιτυχημένος και ένας φέρελπις νέος, με καλεσμένους και κοινό στο στούντιο, θα… ανακρίνονται από την Έλντα με πολλές εκπλήξεις.


ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ & Μ. ΧΡΗΣΤΟΥ. Άμεση επικοινωνία με το κοινό με πρωτότυπα παιχνίδια και πολλά πλούσια δώρα.


ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ


Γ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Θα παρουσιάζει διάφορους τομείς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας, την πορεία μεγάλων εταιρειών, το προφίλ επιχειρηματιών κ.λπ..


WEEK END με την Μαριαλένα Ανδρέου

Προτάσεις για την έξοδο, τη διασκέδαση, τις αποδράσεις.


ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ

Ο Σ. Καλυβάτσης, ο Ψ, ο Πέτρος / False Prophet και ο Κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι μία νεανική τρελοπαρέα που σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό της τρόπο και φέρνει στην επιφάνεια σημαντικούς ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία να εμφανιστούν δημόσια μέχρι σήμερα.


ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ με την Μάρα Μεϊμαρίδου

Ώρα να ασχοληθούμε με την ψυχή μας. Η ψυχή στην καθημερινότητά της, τα συναισθήματά μας, η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, οι σχέσεις μας. Μιλήστε μας για αυτά που σας στενοχωρούν και σας απασχολούν. Μιλήστε μας για τα πάντα...


ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
με τον Χρήστο Ντούβλη

Τα ζώδιά σας στο τραπέζι. Έγκυρες προβλέψεις για την εβδομάδα που ακολουθεί.


E-SHOP με την Μαρία Σινιώρη



Κατόπιν πληθώρας τηλεφωνημάτων ενημερώνουμε τους τηλεθεατές πως από το πρωί του Σαββάτου το ΖΟΟΜ άλλαξε συχνότητα και από τον δίαυλο 63 μετακινήθηκε στον δίαυλο 54, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη λήψη σε περιοχές ή εγκαταστάσεις με πρόβλημα και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας λόγω μικρότερης συμπίεσης των ψηφιακών δεδομένων στον νέο δίαυλο.

Για να έχετε όμως -όσοι διαμένετε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής- και πάλι εικόνα από το ΖΟΟΜ, θα πρέπει να συντονίσετε τις τηλεοράσεις σας ή τους αποκωδικοποιητές. Για όποιον γνωρίζει, η διαδικασία είναι εύκολη: στις επιλογές της συσκευής του για χειροκίνητο συντονισμό, πηγαίνει στον δίαυλο 54 και κάνει αναζήτηση.

Παράλληλα, οι χρήστες του Διαδικτύου - μέσω του zougla.gr - θα παρακολουθούν (από τις 17.00 το απόγευμα) το πρόγραμμα του καναλιού GR πατώντας στο εικονίδιο  στην αρχική σελίδα της εφημερίδας.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον προγραμματισμό του δέκτη τους, οι γενικές οδηγίες είναι οι εξής:

Αν δεν έχουμε εξωτερικό αποκωδικοποιητή

Με το κοντρόλ της τηλεόρασης πηγαίνουμε στο setup ή menu. Στη συνέχεια βρίσκουμε την αυτόματη αποθήκευση των καναλιών. Εκτελούμε τη διαδικασία για τα ψηφιακά κανάλια ή, αν δεν βρίσκουμε τη συγκεκριμένη επιλογή, για όλα τα κανάλια.










Αν έχουμε εξωτερικό αποκωδικοποιητή

Με το κοντρόλ του εξωτερικού αποκωδικοποιητή -και όχι της τηλεόρασης- και ενώ βλέπουμε στην τηλεόρασή μας κάποιο από τα κανάλια του αποκωδικοποιητή, πατάμε το πλήκτρο menu. Στη συνέχεια, με τα πλήκτρα πάνω ή κάτω μεταφερόμαστε στη λειτουργία της εγκατάστασης. Εκεί επιλέγουμε την αυτόματη ανίχνευση. Ο δέκτης μας σαρώνει όλες τις συχνότητες και, μόλις τελειώσει, μπορούμε πάλι με το πλήκτρο menu να επιστρέψουμε στη θέαση των καναλιών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....