2013/03/24

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΒΑΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Ένα συγκλονιστικό αστυνομικό θρίλερ διαδραματίζεται από χθες τα ξημερώματα στην περιοχή Καστρί Βάθειας στην ανατολική Μάνη μετά τον εντοπισμό πτώματος σε εγκαταλειμμένο πυργόσπιτο.
Ο σωματότυπος του θύματος και η ηλικία του ταιριάζει με αυτή του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε απαχθεί τον περασμένο Αύγουστο και παρά τη σύλληψη των δραστών, ακόμη και σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.

Το πτώμα βρέθηκε σε...

κατάσταση προχωρημένης σήψης τα ξημερώματα σε εγκαταλειμμένο πύργο. Είχε απομείνει ελάχιστη σάρκα και μικρά κομμάτια από τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες τόσο για τις συνθήκες θανάτου όσο και για την ταυτότητα του θύματος. Εκεί έσπευσε ο ιατροδικαστής Ναυπλίου που διενήργησε αυτοψία, η οποία έδειξε έδειξε ότι το πτώμα βρισκόταν στο σημείο για περίπου επτά μήνες με έναν χρόνο, χωρίς πάντως να μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση όσον αφορά την ημέρα του θανάτου του, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.Επίσης, προέκυψε ότι η σορός ανήκει σε νεαρό άνδρα, ηλικίας 25 – 30 ετών, που όμως είναι αδύνατον να αναγνωριστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όμως, ο σωματότυπος του νεκρού, ο χρόνος που βρισκόταν εκεί, αλλά και η ηλικία ταιριάζει με εκείνη του Μάριου Παπαγεωργίου που έχει εξαφανιστεί από τις 8 Αυγούστου του 2012.

Ωστόσο άπλετο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, που στάλθηκε σε ειδικό εργαστήριο της Αθήνας. Από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αρκετά στοιχεία αναμένεται να προσθέσει στην έρευνα η νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Για την υπόθεση του 26χρονου Μάριου έχουν συλληφθεί εφτά άτομα, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της απαγωγής του, Πέτρος Μιχαλεάκος, ο οποίος ήταν στενός φίλος της οικογένειας.

Λίγους μήνες μετά την προφυλάκιση των δραστών με εισαγγελική εντολή προφυλακίστηκε και η σύζυγος του Πέτρου Μιχαλεάκου, Βούλα, η οποία φέρεται να επικοινωνούσε με τη μητέρα του απαχθέντος για να μαθαίνει πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις της.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικά στοιχεία που είχαν περιέλθει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είχαν στρέψει τις έρευνες για την ανεύρεση του 26χρονου στη Μάνη.

Και αυτό διότι εκεί κατευθύνθηκε κατά τη διάρκεια «ομηρίας» του νεαρού ο 71χρονος Πέτρος Μιχαλεάκος που φέρεται ως ο οργανωτής της εγκληματικής πράξης.

Από τις 8 ώς τις 17 Αυγούστου που εξελίσσονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του Μάριου ο 71χρονος Πέτρος Μιχαλεάκος, αλλά και άτομα από το προσωπικό του περιβάλλον έφευγαν σταδιακά για Μάνη, όπου και έκαναν «σύντομες διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....