2013/03/22

Εξαφανίσεις παιδιών που έγιναν θρύλοι

Ο Μπεν Νίνταμ

Θαμμένος στην Κω ο Μπεν;


Το σενάριο του ατυχήματος του μικρού Μπεν Νίνταμ στο νησί της Κώ που εξαφανίστηκε και όχι αυτό της απαγωγής, εξετάζουν τώρα και οι Αγγλικές Αρχές. Είκοσι ένα χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του 2χρονου τότε αγοριού, η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο με νέες μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
 
Σύμφωνα με αυτές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδί να σκόνταψε σε βαθύ λάκκο που ανοιγόταν για τα θεμέλια κατασκευής εργοστασίου και να καταπλακώθηκε από το χώμα. Η Daily Mirror που βρέθηκε πρόσφατα στην Κω για έρευνα, μεταφέρει την κατάθεση του οδηγού του εκσκαφέα, που εκείνη τη μέρα που χάθηκε το παιδί, είχε ανοίξει το βαθύ χαντάκι. Υποστηρίζει ότι δεν είδε εκεί κοντά το αγοράκι.
Ο απεσταλμένος της εφημερίδας ήρθε σε επαφή μέσω του ανταποκριτή στην Ελλάδα και με την Αγγελική Νικολούλη για να μάθει το αποτέλεσμα των ερευνών της εκπομπής. Δεν προέκυψε από την έρευνα του ΄΄Τούνελ΄΄ απαγωγή του μικρού Μπεν. Καμία μαρτυρία σχετική, δεν επαληθεύτηκε. Η δημοσιογράφος υποστήριζε όλα αυτά τα χρόνια, ότι το παιδάκι η έπεσε σε κάποιο ξεροπήγαδο εκεί στην περιοχή Ψαλίδι που χάθηκε η το πέταξε σε πηγάδι ψυχασθενής του νησιού που είχε διαπράξει νωρίτερα φόνο. [Το ανέφερε ο ίδιος στην κατάθεση του]
Η αναπαράσταση στον τόπο απ΄την εκπομπή, είχε δείξει ότι το αγοράκι βγήκε από το τροχόσπιτο της οικογενειάς του ακολουθώντας το θείο του που πήγαινε με τη μηχανή του για μπάνιο. Κανείς δεν το πρόσεξε με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί στα χωράφια και να παγιδευτεί σε κάποιο πηγάδι ή λάκκο. Όλα αυτά τα χρόνια τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν και η χώρα μας είχε μπει στη μαύρη λίστα των Άγγλων. Εμφανιζόταν η Ελλάδα ως επικίνδυνη ζώνη για τα ανήλικα παιδιά, που πέφτουν εύκολα θύματα απαγωγής...
Σύμφωνα με τους Άγγλους, οι Ελληνικές Αρχές τους ζήτησαν ειδικό μηχάνημα για να σκανάρουν το υπέδαφος κοντά στο σημείο του λάκκου, μήπως εντοπιστούν τα οστά του μικρού αγοριού. Οι Αρχές στην Κω δεν επιβεβαιώνουν αυτή την πληροφορία.
anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....