2013/03/18

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-0

 

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τα γκολ της νίκης(2-0) για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Καμαρά και Βούκιτς.


Οι γηπεδούχοι ήθελαν την επιτυχία και κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς, μένοντας έτσι στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Οσο για τον Παναθηναϊκό, έμεινε έκτος στη βαθμολογία, ο ΠΑΣ ξέφυγε τρεις βαθμούς και άρα χρειάζεται νέα προσπάθεια ώστε η ομάδα του Φάμπρι να καλύψει τη διαφορά.

Να τονιστεί πως ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω από το 38'. Τότε, αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Σο. Η πρώτη για τον παίκτη του Παναθηναϊκού δόθηκε μόλις στο 1'.

Στο 58' έγινε το 1-0 με ωραίο σουτ του Καμαρά και αφού η μπάλα βρήκε λίγο στον Μαρίνο.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 81' με σουτ από κοντά του Βούκιτς.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης στην αρχή αποδοκιμάστηκε, ενώ τρεις φορές ο κόσμος στις εξέδρες της Τούμπας φώναξε συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία.

Κόκκινη: Σο(38').

Κίτρινες: Καζιγιάμα, Ζέκα.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης(46' Αποστολόπουλος), Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κάτσε, Λάζαρ(90' Κίτσιου), Ολίσε(67' Βούκιτς), Καμαρά, Λόρενς, Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο(73' Σπυρόπουλος), Μαρίνος, Σο, Μαυρίας(80' Φορναρόλι), Καζιγιάμα, Ζέκα , Σισοκό, Φιγκερόα(67' Εσπάρθα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....