2013/03/15

Το samsung galaxy s 4 ήρθε..Παρουσίαση.. θαυμάστε το


ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ!!!!
Η Samsung παρουσίασε επιτέλους το Galaxy S IV, το νέο βαρύ χαρτί για την ίδια και για το λειτουργικό σύστημα Android, σε μια πρωτότυπη και αμφιλεγόμενη παρουσίαση. Ουσιαστικά, επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά που γνωρίζαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ ήδη τα πρώτα reviews από μεγάλα τεχνολογικά portals του εξωτερικού κάνουν λόγο για αξιόλογη γενική εικόνα, αλλά περίμεναν κάτι καλύτερο.
Ας ρίξουμε μια ματιά στις νέες λειτουργίες και όπως λέμε κάθε φορά και για κάθε συσκευή, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει μόνος του αν τον καλύπτει ή όχι.

Samsung Galaxy S IV Dual Camera
Dual Camera: Λειτουργία ταυτόχρονης λήψης και με τις δύο κάμερες (εμπρός και πίσω) έτσι ώστε να μη λείπει κανείς από τις οικογενειακές φωτογραφίες! Η ενεργοποίηση γίνεται με...
ένα πάτημα στην οθόνη, ενώ υποστηρίζεται και κατά την πραγματοποίηση video κλήσης, για να βλέπει ο συνομιλητής σας τόσο εσάς, όσο και τον περιβάλλοντα χώρο από την πίσω κάμερα.
Samsung Optical Reader: Λειτουργία με την οποία ο χρήστης μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία από μια επαγγελματική κάρτα και να περάσει τις πληροφορίες απευθείας στην ατζέντα του.
Samsung Galaxy S IV Drama Shot
Drama Shot: Λειτουργία για τη λήψη 12 φωτογραφιών με μιας για τη δημιουργία ενός μικρού time-lapse μέσα σε μια φωτογραφία.
Sound & Shot: Δυνατότητα ηχογράφησης έως και 9 δευτερολέπτων κατά τη λήψη φωτογραφίας.
Samsung Galaxy S IV Air View
Air View: Λειτουργία επισκόπησης περιεχομένου (π.χ. φωτογραφίες από τη gallery, emails, calendar κλπ.) περνώντας το δάκτυλο επάνω από την οθόνη χωρίς να την αγγίζετε, όπως στο Galaxy Note II.
Samsung Galaxy S IV S Translator
S Translator: Μιλάς στο Galaxy S IV και μεταφράζει αυτά που λες (speech-to-text ή text-to-speech) σε ξένη γλώσσα! (υποστηρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ιαπωνέζικα και μερικά ακόμα που θα προσθέσω αργότερα). Μάλιστα, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Internet!
Samsung Galaxy S IV Hands On 1
Story Album: Αυτόματη δημιουργία album για αυτούς που θέλουν άμεσα ταξινομημένες τις φωτογραφίες τους μετά από κάποιο event, κάποιο ταξίδι κλπ. Με δυνατότητα tagging και διασύνδεση με την εφαρμογή Blurb για εκτύπωση τους σε διάφορες χώρες.
Samsung Galaxy S IV Display
Adapt Display & Adapt Sound: Η οθόνη ρυθμίζεται αυτόματα όταν ο χρήστης παρακολουθεί videos, emails, σερφάρει στον browser κλπ., έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εικόνα κάθε στιγμή. Παρόμοια, ρυθμίζεται αυτόματα ο ήχος ανάλογα με το τι έχει επιλέξει να ακούσει ο χρήστης.

Samsung Galaxy S IV Game Pad
Άμεση επικοινωνία με το Samsung HomeSync που είδαμε στην MWC 2013, για διαμοιρασμό του περιεχομένου σε τηλεοράσεις, tablets, υπολογιστές κλπ. Επίσης, η Samsung ετοιμάζει το δικό της gaming controller για τα smartphones της, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία!
Smart Pause & Smart Scroll: Κατά την παρακολούθηση ενός video, η εμπρόσθια κάμερα παρακολουθεί τα μάτια του χρήστη και όταν αυτός τραβήξει μακριά από τη οθόνη το βλέμμα του, αυτόματα σταματά η αναπαραγωγή του video. Επίσης, η λειτουργία Smart Scroll επιτρέπει τη μετακίνηση του κειμένου από ένα email ή από μια ιστοσελίδα με ελαφριά κίνηση της συσκευής.
Samsung Smart Switch: Λογισμικό για την άμεση μεταφορά όλων των δεδομένων σχεδόν από οποιοδήποτε smartphone από όλα τα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα στο Galaxy S IV μέσω υπολογιστή.
Samsung Galaxy S IV Air Move
Air Gesture: Διαχείριση της συσκευής με χειρονομίες, για scrolling, start/stop, απάντηση σε κλήσεις με ένα πέρασμα του χεριού κλπ., αλλά υποστηρίζονται μόνο από ορισμένες εφαρμογές της Samsung.
S Voice Drive: Ο προσωπικός σας βοηθός σχεδόν για να δώσετε οποιαδήποτε εντολή στο Galaxy S IV όταν οδηγείτε. (π.χ. αποστολή μηνύματος, ανάγνωση SMS, αποδοχή-απόρριψη κλήσεων κλπ.).
Samsung Galaxy S IV Health
S Health: Εφαρμογή για την καταμέτρηση της δραστηριότητας σας και δυνατότητα επικοινωνίας με διάφορα αξεσουάρ άθλησης. Να σημειωθεί ότι η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο βηματόμετρο.
Samsung Knox: Η “επαγγελματική” λειτουργία που χωρίζει το smartphone σας στα δύο, για ασφαλέστερη χρήση σε επαγγελματικές εφαρμογές (email, calendar, browser κλπ.).
Group Play, Share Music, Share Photos: Λειτουργίες για άμεσο sharing μουσικής και φωτογραφιών σε άλλα Galaxy S IV, με τις συσκευές να λειτουργούν ως ηχεία surround sound, αλλά και για δημιουργία κλειστού δικτύου gaming.
Samsung Galaxy S IV Remote
Samsung WatchON: Ενσωματωμένος αισθητήρας υπερύθρων (IR) για χρήση της συσκευής ως τηλεχειριστήριο.
Samsung Galaxy S IV
  • Οθόνη 4.99” Super AMOLED Full HD (1920 x 1080, 441ppi) με Gorilla Glass 3
  • Επεξεργαστής octo-core Samsung Exynos 5410 1.6GHz / Qualcomm 600 1.9GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών PowerVR SGX 544MP GPU / Adreno 320 GU
  • Μνήμη RAM 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 16GB/32GB (επέκταση με microSD έως 64GB)
  • Κάμερα 13MP BSI AF με LED flash Zero Shutter
  • Εμπρόσθια κάμερα 2MP BSI AF (1080p)
  • WiFi 802.11ac, 4G LTE, Bluetooth 4.0, GPS, NFC, IR LED, MHL
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Μπαταρία 2600mAh
  • Πάχος 136.6 x 69.8 x 7.9mm
  • Βάρος 130gr
Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει προς τα τέλη Απριλίου, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές.
techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....