2009/02/19

Διπλασιάζονται οι ταχύτητες του ευρυζωνικού Ίντερνετ από τον Απρίλιο

Λοιπόν για να δούμε τι έχουμε εδώ..

Στο άρθρο που θα διαβασετε παρακάτω αναφέρετε ότι όσοι έχουν σύνδεση ADSL στο 1 mb θα μεταφερθούν αυτόματα και δωρεάν (δηλαδή με τα ίδια χρήματα) στα 2.. Το ίδιο μας λένε θα γίνει και με όσους είναι στα 4 mb θα μεταφερθούν στα 8 με τον ιδιο ακριβώς τρόπο και δωρεάν..

Αυτό είναι πάρα πολύ καλό και μια χαρά μας ακούγεται..

Θα πρέπει όμως να αναφέρουν τι θα κάνουν και με αυτούς που είναι ας πουμε στα 2 mb. Εκεί τι θα γίνει? Θα μεταφερθούν στα 4? Η μήπως στα 8?

Αυτό είναι το ένα θέμα, γιατί το άλλο είναι ποιο περίπλοκο, σε ορισμένα κέντρα όπως γνωρίζουμε η ανώτερη ταχύτητα που δίνουν είναι τα 2 mb.. Αυτό συμβαίνει και στο δικό μας κέντρο εδώ στο ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Εγώ ας πούμε έχω ταχύτητα 2 mb. Τόσο μου έδωσαν σαν την ανώτερη που μπορούσαν να δώσουν, για να μην αναφέρω και τα γνωστά προβλήματα με τα κολλήματα και πολλά άλλα που έχουμε εδώ στο Ελος..Τι θα γίνει λοιπόν με όσους είναι στις ταχύτητες εκτός του 1 και 4 που όπως γράφουν θα αναβαθμιστούν δωρεάν?

Τέλος να αναφέρουμε πως όπως μάθαμε σε πολύ λίγους μήνες η tellas θα εχει δικά της κέντρα στην Σκάλα, Βλαχιωτη, Γλυκοβρυση, και Έλος.. Θα δούμε..

Σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL σε όλη τη χώρα, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, προτίθεται να

προχωρήσει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας.

Επενδύοντας συστηματικά στην επέκταση των ευρυζωνικών του υποδομών, ο ΟΤΕ σχεδιάζει την αναβάθμιση των υφιστάμενων ονομαστικών ταχυτήτων ADSL ως εξής:

  • Όλες οι συνδέσεις 1 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 2 Mbps.
  • Όλες οι συνδέσεις 4 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 8 Mbps.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω αναβάθμισης οι προσφερόμενες ταχύτητες θα είναι οι εξής:

  • 2 Mbps
  • 8 Mbps
  • έως 24 Mbps

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν τόσο νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, λιανικής και χονδρικής.

Κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων, που εκτιμάται τον Απρίλιο, θα ανακοινωθεί και η νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική για το σύνολο των προσφερόμενων ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ.

Οι σχεδιαζόμενες αναβαθμίσεις, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου.

Το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ, φέρνει την ευρυζωνικότητα σε ένα εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε 1430 διαφορετικά σημεία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....