2009/12/28

ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΡΣΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ VODAFONE


Μεγάλη φάρσα η κάτι άλλο?
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος με αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone..
http://me.comworldseries.com/exhibitor_zone/exhibitors/vodacom_egypt/workspace/VIS_-_Logo.jpgΊσως να έχει συμβεί και σε εσάς η σε κάποιον γνωστό σαν τις τελευταίες μέρες να λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο γράφοντας τα παρακάτω..

Η VODAFONE ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2010 ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 1200 ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ 1200 SMS ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ CU. ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ 20 ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ 29/12/2009

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ..
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ VODAFONE ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ..   ΦΑΡΣΑ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΣΑ ΚΥΡΙΕ .
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ..
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΑΝΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ.… ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ?
ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ..

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ..

AddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....