2010/01/20

Εδώ το STAR εκεί το STAR που είναι το STAR????



Μιλάμε φυσικά για τον τηλεοπτικό σταθμό star channel που από εχθές το πρωί την εικόνα του δεν έχουμε δει εδώ στην περιοχή 'Eλους, Bλαχιωτη, Aστέρι, Mυρτιά στον Δήμο Έλους Λακωνίας..



Επικοινωνήσαμε με το Star όχι φυσικά για να μας πουν τι συμβαίνει αυτό το γνωρίζαμε από άλλη φορά που είχαμε ξανά το ίδιο πρόβλημα και είχαμε και τότε επικοινωνήσει με το κανάλι που είχε πρόβλημα 3 μέρες, τότε μετά από το τηλεφώνημα μέσα σε 20 λεπτά είχε φτιάξει..


Μας είπαν πως οι αναμεταδότες που βρίσκονται στην περιοχή της Μυρτιάς ανήκουν στον Δήμο Έλους και όχι στα κανάλια.. Και πως ο δήμος έχει κάποιον τεχνικό ο οποίος είναι και υπεύθυνος για αυτά..


Εμείς καταρχήν να πούμε ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στον Δήμο για τους αναμεταδότες γιατί μια ζωή είχαμε προβλήματα με τα κανάλια στην περιοχή μας, ευχαριστούμε λοιπόν που τώρα έχουμε τα βασικά κανάλια στην περιοχή μας..


Αλλά να προσθέσουμε πως εφόσον ο δήμος έχει τεχνικό για αυτά καλό θα είναι να μην μένουμε κάποιες φορές για 2 η 3 μέρες χωρίς κάποιο κανάλι…
Και πριν προλάβει να πει κάποιος ότι ρε φίλε είναι η βλάβη τέτοια και δεν γινόταν ποιο γρήγορα κ.τ.λ..


Παιδιά αφήστε το γιατί το κατέχουμε το άθλημα..


Τις περισσότερες φορές όταν γίνεται αυτό βλέπουμε αντί για το κανάλι, το μενού του ψηφιακού δέκτη (αποκωδικοποιητή) των καναλιών που σταματούν και δεν επανέρχονται άμεσα από μόνα τους, χρειάζεται απλά ένα χέρι να πατήσει το κουμπάκι στον δέκτη για να γίνει επανεκκίνηση ή να βγάλουν και να ξαναβάλουν την κάρτα που τους έχει δώσει το κάθε κανάλι.. και όλα θα είναι μια χαρά..


Και όχι τίποτα άλλο αλλά και εμένα δεν θα με πονοκεφάλιαζαν οι δικοί μου αλλά και άλλοι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας να παίρνω τηλέφωνα στα κανάλια γιατί χάνουν τα μεταγλωττισμένα μεσημεριανά έργα..
ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....