2010/01/16

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ MTV ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΗΣ Α'Ι'ΤΗΣ

HELP HAITI NOW! Έκκληση Άμεσης Βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Αϊτής


Ισχυρός σεισμός 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Αϊτή το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου, σκορπίζοντας την καταστροφή και το θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους. Η πανωλεθρία του σεισμού, έχει διαλύσει τη χώρα, καθώς η πρωτεύουσα Πορτ Ο-Πρενς, έχει ισοπεδωθεί κυριολεκτικά και εκφράζονται επίσημα πλέον οι φόβοι ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 100.000. Όπως αναφέρουν παρατηρητές, η πλέον φτωχή χώρα στο δυτικό ημισφαίριο δεν έχει τις απαιτούμενες υποδομές για να αντιμετωπίσει μια τόσο μεγάλη καταστροφή. Η λαίλαπα που χτύπησε την Αιτή, είναι η τελευταία από μια σειρά φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει τη χώρα, από το 2008 συμπεριλαμβανομένων 4 τυφώνων και θυελλών, που στοίχισαν τη ζωή σε 793 πολίτες. Ακόμη, η χώρα της Καραϊβικής προσπαθεί να ανακάμψει από τις σοβαρές πολιτικές ταραχές που αντιμετώπισε το 2008.


Το MTV προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν και να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τα θύματα του σεισμού που έπληξε την Αϊτή.


Βοηθήστε προσφέροντας χρήματα και τροφή στους εξής Κοινωφελής Οργανισμούς:

Οικονομική ενίσχυση: Ερυθρός Σταυρός - american.redcross.org


Επισιτιστική ενίσχυση: ΟΗΕ - Οργανισμός για την Καταπολέμηση της Πείνας www.wfp.org


Πληροφορηθείτε για τις εξελίξεις και για τους τρόπους ενίσχυσης των σεισμοπαθών:
Γίνετε μέλος στο facebook της ομάδας «Haitian Earthquake Relief»
Γίνετε μέλος στο twitter του Αϊτινού rapper Wyclef Jean (http://twitter.com/wyclef) και προσφέρετε μέσω του Οργανισμού Yele (www.yele.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....