2009/01/18

Εικόνες από τις συνέπειες του καπνίσματος

Η νέα «σκληρή» για κάποιους, πραγματική για κάποιους άλλους, αντι-διαφημιστική καμπάνια για τις συνέπειες του καπνίσματος που έγινε από την κυβέρνηση της Βραζιλίας. Σας δείχνουμε μόνο κάποιες από τις φωτογραφίες, υπήρχαν και αρκετά ποιο σκληρές αλλά επιλέξαμε να μην της ανεβάσουμε..

2 σχόλια:

  1. Eγω εκοψα το τσιγαρο εδω και 6 χρονια. Μου αρεσε πολυ το καπνισμα και το απολαμβανα.
    Δυστυχως τα πνευμονια μου δεν αντεξαν και σε καποια στιγμη δεν μπορουσαν ουτε αερα να παρουν. Αναγκαστηκα και σταματησα το καπνισμα και ημουνα τυχερος γιατι δεν μου δημιουργηθηκε κατι το κακοηθες.
    Αλλα οι συνεπειες 40 χρονων τσιγαρου ηταν οτι εχω σαν ισοβια παρεα, χρόνια βρογχίτιδα, πνευμονικο εμφύσημα
    και κατι αλλα συναφη.
    Ενω η ευχαριστη συνεπεια του κοψιματος του τσιγαρου ειναι οτι ο αντιχειρας της τελευταιας φωτογραφιας αντιστρεφεται.
    Υψωμενος και οχι κατεβασμενος.
    Ηθικον διδαγμα λοιπον ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος Πάνο μια χαρά τα γράφεις σίγουρα το τσιγάρο κάνει κακό στα υδραυλικά συστήματα του άντρα και αυτό το δείχνουν και μελέτες, δεν είναι λόγια..
    Και εγώ κάπνιζα από τα 19 έως τα 27, αλλά το έκοψα μαχαίρι.. Ο λόγος ήταν ότι απέκτησα ξαφνικά αλλεργικό άσμα, με πείραζε η γύρη της ελιάς και η γύρη από το περδικάκι ένα φυτό που μοιάζει με βασιλικό..
    Σκέψου λοιπόν να καπνίζω και να έχω και τα πνευμόνια βουλωμένα το καλοκαίρι από την γύρη.. Όταν σταματάς το τσιγάρο γίνεσαι άλλος άνθρωπος και μετά δεν μπορείς ούτε να το μυρίζεις..
    Ποτέ δεν είναι αργά να σταματήσει κάποιος το τσιγάρο, ιδίως για τους λίγο μεγαλύτερους εκτός του ότι θα νιώσουν καλύτερα θα δουλεύουν καλύτερα και τα υδραυλικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....