2009/01/11

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Τα νεώτερα από το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ είναι οτι με το πρόβλημα αυτό δεν μπορεί να γίνει τίποτα.. Μου είπαν ακριβώς αυτό που είπα και εγώ.. Ότι όταν μπαίνουμε πολλοί θα υπάρχουν συνεχόμενα κολλήματα.. Μια χαρά.. Θα πληρώνουμε κανονικά ενώ το ιντερνετ υπολειτουργεί..

Να προσθέσω ότι εμείς δεν κάνουμε παράπονα στους τεχνικούς μιας και αυτοί δεν φταίνε σε κάτι, Φταίνε οι παραπάνω που δεν φέρνουν να κάνουν αναβάθμιση ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.. Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε..

Άντε να δούμε πόσο θα τραβήξει η κατάσταση με τα προβλήματα που έχουμε στις συνδέσεις internet όλοι οι κάτοικοι του Έλους (Λακωνίας).. Μας έκαναν την «χάρη» και μας έβαλαν adsl αλλά θα πρέπει να έχουμε και στην ουσία.. Τις πρώτες εβδομάδες η κατάσταση ήταν ικανοποιητική με τις ταχύτητες.. Στο πέρασμα των ημερών όμως και με την όλο και αυξανόμενη συνδρομή χρηστών που σημαίνει και πελατών, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ.. Παρακάτω θα δείτε ένα μικρό βιντεακι για να δείτε και να καταλάβετε το πρόβλημα όσοι δεν ασχολείστε και τόσο.. Ίσως πολλοί να μην το έχετε καταλάβει καν.. Οι περισσότεροι όμως το βλέπουμε.. Αφού πρώτα επιλέξαμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο από σταθερή πηγή, στο βίντεο θα πρέπει να προσέξετε στην ένδειξη που μας δείχνει τον ρυθμό και την ταχύτητα που κατεβάζουμε το αρχείο μας ανά δευτερόλεπτο (π.χ 215ΚΒ/sec). Θα δείτε πως το κατέβασμα γίνετε με συνεχόμενες διακοπές ανά δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε συνεχόμενη σύνδεση στο ιντερνετ και πως κόβετε στιγμιαία.. (θα εξηγήσω ποιο κάτω τον λόγο που εγώ πιστεύω πως γίνετε αυτό).. Το θέμα είναι πως όσοι κατεβάζουν αρχεία όπως ταινίες οι μουσική η οτιδήποτε άλλο θα βγάλουν ρίζες μέχρι να τα κατεβάσουν.. Επίσης το πρόβλημα αυτό κάνει τις σελίδες να ανοίγουν ποιο αργά κατά συνέπεια να μην έχουμε και τόσο γρήγορη περιήγηση.. Από όσο γνωρίζω το πρόβλημα αυτό υπάρχει γιατί έχει μεγαλώσει ο αριθμός χρηστών ιντερνετ στο Έλος και η υποδομή δεν μας σηκώνει όλους.. Βέβαια εμάς δεν μας καίγετε καρφί για αυτό.. Πληρώνουμε κύριοι, πληρώνουμε κάθε μήνα εσάς για να μας προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.. Είστε υποχρεωμένοι και αναφερόμαστε περισσότερο εκει σε εσάς στον ΟΤΕ Σπάρτης να λύσετε το συντομότερο το πρόβλημα αυτό, και όχι με προσωρινές λύσεις αλλά μια και καλή.. Θα περιμένουμε μια απάντηση από τον ΟΤΕ, η καλύτερα πράξεις .. Να τονίσω πως το πρόβλημα είναι ποιο έντονο τις απογευματινές ώρες και μετά μιας και υπάρχει μεγαλύτερη είσοδος στο ιντερνετ..

1 σχόλιο:

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....