2014/12/22

Και αυτά έμειναν εκεί κάτω με χαμένη την ... (Διαβάστε την συνέχεια)

Απόγευμα Κυριακής 21 του Δεκέμβρη 2014

Καλησπέρα, μας χάσατε και σας χάσαμε λίγο αυτόν τον μήνα αλλά να μαστε πάλι εδώ παρόν..
Συνεχίζοντας,μοιραζόμενοι τις σκέψεις μας και τις ανησυχίες μας μαζί σας..
Σκέψεις που περνούν μέσα από καλώδια η ασύρματα και φθάνουν παντού.
Μετά από αρκετές μέρες την πήγαμε την βόλτα μας στην Κυανή Ακτή και φυσικά ένα πέρασμα απ την Νέα Κοίτη όμως εκτός απ την απογευματινή χειμωνιάτικη ομορφιά της είδαμε και κάτι άλλο που μας έκανε έξω φρενών..
Κάποια εκτρώματα της περιοχής έκοψαν 2 μεγάλα πεύκα από τα τόσα ωραία της παραλίας μας..
Ειρωνεία?? Στο ίδιο ακριβώς σημείο είχαμε τραβήξει φωτογραφίες αυτά τα πεύκα πριν 20 μέρες.

Περίπου ανάμεσα στην Κυανή Ακτή και την Νέα Κοίτη (εκβολές ποταμού Ευρώτα) τα έκοψαν και τα παράτησαν εκεί στην άκρη του χωματόδρομου..Και αυτά έμειναν εκεί κάτω με χαμένη την περηφάνια τους,χάνοντας την ζωή και την ζωντάνια τους μέρα με την μέρα..Και το πράσινο γίνετε σιγά σιγά ένα γκρι ανακατεμένο με την λάσπη του δρόμου... Ναι είμαστε άνθρωποι άδικοι,με κανένα ίχνος ευαισθησίας μέσα μας..Δεν νοιαζόμαστε για τους άλλους ανθρώπους σιγά μην νοιαστούμε για τα δέντρα,τα ζώα η την Γη..
Έκοψαν τα 2 δέντρα αλλά και τις πλάτες από τα γύρω φτιάχνοντας στην ουσία έναν δρόμο.. Γιατί??? Για τα ξύλα σίγουρα όχι γιατί θα τα μάζευαν..Εμείς όλο εκεί γύρω θα είμαστε και θα μάθουμε.. Οπότε προσοχή σε αυτόν η αυτούς που το έπραξαν γιατί αν τους δούμε εκεί θα έχουν να κάνουν με τον Νόμο.. Και δεν είναι μόνο λόγια..
Δείτε τις φωτογραφίες προς το παρόν...
 


AddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....