2010/03/14

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ(ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ)


... Media Players, Βlu-ray players, DVD Recorders και οτιδήποτε άλλο παίζει ή γράφει multimedia αρχεία εικόνας και ήχου ή προβάλλει τον εαυτό του ως το υπέρτατο μέσο για streaming!
Άλλο ένα θέμα που ήμασταν δύσπιστοι καταρρίφτηκε!
Μέχρι και πέρσι, οι τηλεοράσεις είχαν ένα miltimedia προφίλ, αλλά η μία δεν έπαιζε το ένα, ή άλλη δεν έβλεπε το άλλο... άσε που για να δεις δίκτυο... έπρεπε να έχεις κάνει διδακτορικό.
Οι νέες τηλεοράσεις, βλέπουν τα πάντα, παίζουν τα πάντα και δικτυώνονται με το πάτημα ενός κουμπιού.
Κα μην νομίζετε ότι τα συμπεράσματα μας προκύπτουν από την... οutstanding UE46C8000, διότι τα ίδια κάνουν και σχεδόν όλες οι νέες LG.
Οι νέες λοιπόν τηλεοράσεις, διαθέτουν εκπληκτικά interface, διαβάζουν δίσκους FΑΤ αλλά και NTFS και παίζουν οτιδήποτε έχετε ριπάρει..., έχει συλλάβει η κάμερα σας, ή έχετε κατεβάσει από το internet, εννοούνται φυσικά οι ματρόσκες, με απόκριση ανάγνωσης... jet, ποιότητα κορυφαία και πλούσιες δυνατότητες διαχείρισης.
Πολλές, όπως και η Samsung αντικαθιστούν και τα μέσα εγγραφής, αφού γράφουν σε εξωτερικές μνήμες μέσω USB, ενώ παρέχουν και πολλές εφαρμογές (όπως το Samsung App Store) τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να κάνετε install στην τηλεόραση σας.
Ανάλογες ακριβώς επιδόσεις έχουν και σε ότι αφορά στην δικτύωση τους. Φθάνει μόνο η επιλογή ‘Auto’ για να βρει IP, DNS κτλ και όλα γίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
Το μόνο που θα χρησιμοποιούμε στο μέλλον θα είναι η τηλεόραση μας.... έτσι όπως φαίνεται δεν θα κατασπαράξει μόνο όλες τις περιφερειακές πηγές εικόνας και ήχου, αλλά και τους ελαφρούς υπολογιστές...!



Το νέο multimedia περιβάλλον της Samsung...



Aφού κατεβάσαμε την εφαρμογή Skype...


... κάναμε install και μπήκε στις διαθέσιμες εφαρμογές μας!



Η νέα τηλεόραση της LG, από την σειρά LE7500... ενώ "ξεσκονίζει" σε χρόνο dt ένα 64GB USB stick!


Όταν λέμε παίζουν τα πάντα... εννοούμε τα πάντα!
fullhd.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....