2009/07/17

Οι Active Member στο Γύθειο

Τ

Το σωματείο "Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Όμιλος Μάνης (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΜΑΝΗΣ)" διοργανώνει συναυλία το Σάββατο 25/7/09 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου "Χαρίλαος Βασιλάκος" με το συγκρότημα "ACTIVE MEMBER". Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα του πυροσβεστικού οχήματος που πρόσφατα απέκτησε το σωματείο μας.

Οι Active Member επιστρέφουν ανανεωμένοι με τραγούδια από το νέο τους album «Απ' της Φτιάξης μας τα Λάθια». Έχοντας διανύσει μια μουσική πορεία 17 χρόνων φτάνουν στο σήμερα με μια μοναδική ευστοχία στο να περιγράφουν τις στιγμές που ζούμε γύρω μας. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό των στίχων τους, και την εκρηκτική παρουσία του frontman B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης).

Παράλληλα, οι ήχοι και τα beat μπλέκονται κι άλλοτε μελωδικά σε ταξιδεύουν ή δυναμικά σε εξεγείρουν. Ο δίσκος «Απ' της φτιάξης μας τα λάθια» είναι ο 15ος δίσκος του γκρουπ, που εκτός των άλλων έχει ενεργά συμμετάσχει σε δεκάδες άλλες δισκογραφικές δουλειές. Παράλληλα, οι Active Member έχουν αναλάβει το soundtrack ταινιών και ντοκιμαντέρ που έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχουν αποσπάσει βραβεία. Οι Active Member παράλληλα με τη μουσική τους έχουν αναλάβει πλείστες πολιτιστικές πρωτοβουλίες με δημιουργικές παρεμβάσεις. Στο μεταξύ, διαρκώς δημιουργούν διόδους επικοινωνίας και συνεργασίας με καταξιωμένους καλλιτέχνες του εξωτερικού, είτε με ηχογραφήσεις είτε με ζωντανές εμφανίσεις ανά την Ευρώπη. Κατά καιρούς η δουλειά τους έχει προβληθεί σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, στον ημερήσιο τύπο και σε περιοδικά ενώ το internet βρίθει αναφορών για την καλλιτεχνική τους πορεία. Οι ACTIVE MEMBER περιοδεύουν με αυτό το άλμπουμ παρουσιάζοντας παράλληλα και μια μίξη από πολλά παλαιότερα κομμάτια που τους καθιέρωσαν αφυπνίζοντας συνειδήσεις… Στη σκηνή μαζί τους είναι ο Dj Moya και το γκρουπ Χνάρια. Η συναυλία τους είναι ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός καθώς συνοδεύεται και από οπτικό υλικό που συνεπαίρνει και κυλάει συγχρονισμένο σε γιγαντοοθόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....