2009/07/07

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΟΥΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΟΥΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ το Σάββατο 4 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.. Η βραδιά εκτός από την ζωντανή ορχήστρα είχε παραδοσιακούς χορούς καθώς και χορούς από τα παιδιά του χωριού και του δημοτικού σχολείου.. Αναμένονται και άλλες εκδηλώσεις για τον μήνα Ιούλιο που διανύουμε.. Πάρτε μια μικρή γεύση από την βραδιά στο μικρό βιντεακι παρακάτω.. Θα υπάρξει περισσότερο υλικό στην συνέχεια..

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΙΣΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ) ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ.. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.. ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟ..
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.. ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....