2015/09/10

Ξημέρωμα στην Κυανή Ακτή..Φωτογραφίες.

Έλος 00:40 Ξημερώματα τετάρτης 9 του Σεπτέμβρη για το 2015.

Περάσαν 3 μήνες από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εικονικά μέσα από εδώ φίλοι μου..
Πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι και να που απόψε η σκέψη με οδήγησε ξανά εδώ..
Έχω ξαναπεί ότι είναι ένα καθαρά προσωπικό ιστολόγιο και σε αντίθεση με ότι γινόταν παλιότερα,πλέον θα γράφω εδώ μόνο όταν νιώθω ότι πρέπει να γράψω..
Πάει και αυτό το καλοκαίρι και ήρθε το φθινόπωρο(αγαπημένη εποχή) όπως και κάθε εποχή εδώ στο χωριό μας έχει την δική του ομορφιά..
Το καλοκαίρι έφυγε και μαζί έφυγαν γνωστοί , φίλοι , συγγενείς που όπως κάθε χρόνο κατεβαίνουν στο Έλος για λίγες μέρες, στο πατρικό τους στις οικογένειές τους με αποκορύφωμα το δεκαπενταυγουστο για να γιορτάσουν μαζί της Παναγίας ..
Υπέροχο συναίσθημα το να κάθεσαι αργά στην πλατεία (το είχα ξεχάσει), η παραλία μας η Κυανή Ακτή υποδέχθηκε επίσεις αρκετό κόσμο(παρουσία του κέντρου) που βοήθησε σε αυτό..
Και ενώ κάποιοι συνεχίζουμε της επισκέψεις μας στην παραλία για να βουτήξουμε στο δροσερό νερό της, συνάμα περιμένουμε και τις πρώτες ψιχάλες του φθινοπώρου που θα αναδείξουν στον αέρα την μυρωδιά της Γης..
Πρώτες μέρες φθινοπώρου και μετά απο ένα καλοκαίρι αρκετά αγχωτικό λόγο δουλειάς, την Κυριακή που μας πέρασε  6/9/2015 βρέθηκα πριν το χάραμα μονάχος (όπως λέει και το τραγούδι) που αλλού!!!!!  Στο ποιο αγαπημένο μέρος της περιοχής.. Ο ήλιος δεν είχε ρίξει ακόμη τις ακτίνες του πάνω στο κύμα..
Άντε να δούμε παρέα κάποιες φωτογραφίες απο εκείνα τα πρωινά λεπτά.. Ευχαριστώ όσους κατά καιρούς μου στέλνουν εμαιλ από το εξωτερικό αλλά και τους ποιο κοντινούς.
Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε..
Και μην ξεχνάτε ότι η απόλυτη ελευθερία του νου υπάρχει μέσα στο κεφάλι μας..
Πρέπει να παλεύουμε για αυτήν καθημερινά κάτω από κατεστημένα και διάφορα πρέπει,αλλά και κάτω απ τις συνήθειες μιας ζωής.. Η πλύση εγκεφάλου έχει επικρατήσει...
Η ζωή είναι πολύ σύντομη και οι αξίες τις σίγουρα δεν είναι υλικές.
05:57 pm
 06:03 pm


 06:12 pm
 06: 14 pm


 06:34pm  Στο βάθος το Γύθειο

 06:35 pmAddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....