2014/06/07

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΣΕ ΛΕΩ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ"ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ" ΜΕ ΤΟΝ  ΤΙΤΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
Άντε πάλι για μια απ τα ίδια.. Πάλι κακοί θα γίνουμε...για μια ακόμη φορά είρωνες , και πόσα άλλα..
Αλλά πως να μην μιλήσουμε όταν πηγαίνουμε την συνηθισμένη βόλτα μας ακροθαλασσιά στην παραλία μας από την Κυανή ακτή μέχρι την Νέα κοίτη..και βλέπουμε (αυτά που είδαμε..).
Ότι είδαμε θα είναι με φωτογραφίες φυσικά και απλά μπορείτε κάνοντας κλικ σε κάθε φωτογραφία να διαβάζεται και τα συμπεράσματα δικά σας..
Φυσικά και δεν είμαστε ,αλλά ούτε το παίζουμε Ρομπέν της κυανής ακτής,απλά αγαπάμε αυτό το μέρος και εφόσον υπάρχει και αυτή εδώ η σελίδα τα γράφουμε ώστε να τα δούν και άλλοι που αγαπούν αυτό το κομμάτι γής..
Πριν απο τις φωτογραφιες να πω εν συντομία τι έχει γίνει.. 
Κάποιοι (Δεν ξέρω ποιοι) έβαλαν φορτωτή(η κάτι άλλο)  για να ισοπεδώση την αμμουδιά..και άντε να το κάνετε όπως το κάνατε όταν υπήρχε μαγαζί μόνο μπροστά απ τις παράγκες,100 μέτρα δεξια και άλλα 100 αριστερά.. Τώρα πως σας ήρθε να το πάτε τόσο μακρυά και σχεδόν να φτάσετε στην Νέα κοίτη(εκεί που βγαίνει ο ποταμός Ευρώτας) είναι άξιο απορίας..
Μήπως ξαφνικά νομίζατε πως θα γίνουμε Μπειγουοτς?
Όταν κάνουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να βάζουμε το γαμημ.. το μυαλο μας να δουλέυει λιγάκι..
Θα καταλάβεται με τις φωτογραφίες τι ενοώ..
Αν εν πάσει περιπτώση θέλατε να είναι καθαρή η αμμουδιά όλα αυτά τα χιλιόμετρα?διοργανώστε έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καθαρισμό οργανωμένα και σε ΟΛΗ την παραλία με εθελοντές (σχολεία,παιδιά,και όποιον θέλει) και θα σας πούμε και μπράβο και θα βοηθήσουμε φυσικά..(Βέβαια όχι μόνο 100 μέτρα μπροστά απ το κέντρο για τα μάτια του κόσμου)..
Μήπως ξεχάσατε κύριοι(δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα) ότι δεν είμαστε μόνο εμείς σε αυτήν την Γή? Στην παραλία υπάρχουν πολύ πριν απο εμάς άλλοι (ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ) και φυσικά που καθόλου δεν μας νοιάζει και σημασία δεν δώσαμε.. και περάσαμε με το μηχάνημα απο πάνω..
Δεν ανήκω σε κάποιο σύλλογο οικολόγων ούτε είμαι,Αγαπώ όμως κάθε είδους ζωή πάνω σε αυτόν τον πλανήτη... (Και να τονίσω πως δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα μιας και πραγματικά δεν ξέρω ποιος έβαλε να το κάνουν,και καταλαβαίνω ότι ίσως το έκανε για καλό..Αλλά όπως είπα το μυαλουδάκι να τα σκέφτεται όλα..
ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....