2013/04/20

10 ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κατά συρροή δολοφόνοι; Ανθρωπόμορφα τέρατα; Διαολεμένες ψυχές που ξεπερνούνε κάθε ανθρώπινη λογική;
Βιαστές- δολοφόνοι-κανίβαλοι…κρύβονται μέσα στο πλήθος και σκορπούνε τρόμο λόγω των θανάσιμων μυστικών που κρύβουνε. Είναι τα πιο φρικιαστικά άτομα, που όταν ξυπνάει το φονικό τους ένστικτο γίνονται κτήνη!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΙ SERIAL KILLERS:
1.Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
Ο Τζαβέντ Ίκμπαλ, με καταγωγή από το Πακιστάν, γόνος πλούσιας οικογένειας  ομολόγησε πως σκότωσε 100 αγόρια σε μόλις 5 μήνες.  Ο ΚΥΝΗΓΟΣ αφού δηλητηρίαζε, βίαζε και σκότωνε τα θύματά του μετά τα τεμάχιζε. Τα θύματά του τα πέταγε σε μια δεξαμενή με οξύ κοντά  στο σπίτι του ή τα παρατούσε  σε υπονόμους.
Πριν την καταδίκη του σε θάνατο δήλωσε ψυχρά : «Δεν ντρέπομαι για τις πράξεις μου … Δεν μετανιώνω…Σκότωσα 100 παιδιά …Μου κόστισε 120 ρούπιες (3 ευρώ) για να εξαφανίσω το κάθε πτώμα».
2.Ο ΧΑΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΟΦ
Ο Αντρέι Τσικατίλο ξεκίνησε το...
1978 με το φόνο ενός 9χρονου κοριτσιού. Σκότωσε 52 άτομα σε 12 χρόνια μέχρι να τον συλλάβουνε οι σοβιετικές μυστικές αρχές. Τόσα χρόνια έκαναν οι αρχές να συνδέσουνε το παζλ των δολοφονιών, που κρατούσανε για λόγους προπαγάνδας κρυφή την υπόθεση, μέχρι που ο κόσμος του Ροστόφ πίστευε ότι κυκλοφορούσε στην πόλη λυκάνθρωπος. Στις 15 Φεβρουαρίου 1994, εκτελέστηκε με μια σφαίρα πίσω από το δεξί του αφτί.
3. Το «αταίριαστο» ζευγάρι
Ο Henry Lee Lucas και Ottis Toole δολοφόνησαν 200 περίπου άτομα σε 18 πολιτείες των Η.Π.Α. Γιος αλκοολικού πατέρα και πόρνης μητέρας ο πρώτος, οδηγήθηκε στη φυλακή για τον φόνο και βιασμό της μητέρας του, η οποία τον έστελνε συχνά στο σχολείο ντυμένο ως κοριτσάκι. Έμεινε 10 χρόνια σε ψυχιατρείο. Όταν βγήκε γνώρισε τον Ottis Toole, έναν σχιζοφρενή τραβεστί που έτρωγε ανθρώπινο κρέας, με τον οποίο κατακρεούργησαν άτομα που έκαναν ωτοστόπ. Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο πρώτος άρχισε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την επτάχρονη ανιψιά του δεύτερου.
4. Ted Bundy
Ο άγιος Τed ήτανε πραγματικά διχασμένος σε 2 ζωές. Το πρωί ο γαμπρός που θα ήθελε κάθε πεθερά. Φαινομενικά όλα αυτά τουλάχιστον, μετά την δύση του ηλίου έδενε το χέρι του με έναν επίδεσμο και ζητούσε βοήθεια από ανυπεράσπιστες μαθήτριες να του μεταφέρουν τα βιβλία στο αυτοκίνητό του. Η δράση του κράτησε 4 χρόνια και στην δίκη του αρνήθηκε την υπεράσπισή του από δικηγόρο. Υπερασπίστηκε τον εαυτό του μόνος του, παίρνοντας δύναμη από τα γράμματα που έφταναν κατά χιλιάδες από διάφορες γυναίκες. Παντρεύτηκε,μαλιστα μια συγκρατούμενη του στη φυλακή αποκτώντας και ένα αγοράκι. Αν και ομολόγησε 28 φόνους, οι αρχές υπολόγισαν ότι μπορεί να ξεπερνούσαν τους 100. Στις 25 Ιανουαρίου του 1989 εκτελέστηκε από τις αρχές με ηλεκτρική καρέκλα.
5. Charles Manson- Ο ΜΕΣΣΙΑΣ
Γεννημένος στο Κεντάκι, από μικρός μπαινοέβγαινε σε αναμορφωτήρια και στα μέσα του 1960 έγινε οπαδός της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. Το 1967 στο Σαν Φρανσίσκο ίδρυσε την οργάνωση που έγινε γνωστή ως «οικογένεια». Τα 40 περίπου μέλη της εγκαταστάθηκαν σε ένα ράντσο της Σέμι Βάλεϊ και άρχισαν να εξοπλίζονται για τον «Ορυμαγδό», τον πυρηνικό και φυλετικό πόλεμο που είχε προβλέψει ο Μanson. Ο Μanson αυτοπαρουσιαζόνταν ως <<ΜΕΣΣΙΑΣ>> που θα έπαιρνε τους πιστούς του και θα τους οδηγούσε σε μια πόλη στα έγκατα της γης όπου και θα κατοικούσαν. Τον Ιούλιο του 1969 η «Οικογένεια» δολοφόνησε ένα μουσικό παραγωγό. Λίγο αργότερα εισέβαλε στο σπίτι του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι και δολοφόνησε τη σύζυγό του, ηθοποιό Σάρον Τέιτ,και τέσσερα ακόμη άτομα. Θα ακολουθήσουν και άλλοι φόνοι.
6. Harold Frederick-Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
O Harold Frederick “Fred” Shipman, βρετανός γιατρός αντί να εργάζεται για να σώζει ζωές τις έπαιρνε. Σκότωσε τουλάχιστον 218  ασθενείς του – κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες – και ενδεχομένως μέχρι και 508 με μοιραίες ενέσεις ναρκωτικών από το 1975 έως το 1998.
Καταδικάστηκε το 2000 σε ισόβια.Κρεμάστηκε στο κελί του το 2004.
7. ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΕΩΝ
Ένας από τους «κορυφαίους» serial killers όλων των εποχών, ο Pedro Alonso Lopez. Η μητέρα του τον έδιωξε στα οχτώ του από το σπίτι όταν αντιλήφθηκε ότι κακοποιούσε την μικρότερη αδερφή του. Τον μάζεψε ένας παιδόφιλος ο οποίος και τον βίασε, αυτό επέδρασε καταλυτικά σε ολόκληρη την ζωή του καθώς ορκίστηκε να κάνει το ίδιο σε όσα περισσότερα κορίτσια μπορούσε. Δυστυχώς κράτησε την υπόσχεσή του,καθώς έχει θεωρηθεί υπεύθυνος για τουλάχιστον 350 εξαφανίσεις μικρών κοριτσιών, ενώ ο πήχης των θυμάτων ανεβαίνει στα 600 εάν συνυπολογιστεί η «καριέρα» του στο Εκουαδόρ και το Περού, όπου ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι σκότωνε περίπου τρία παιδιά την εβδομάδα.
 8. O κανίβαλλος του Μιλγουώκι
Ο Jeffrey Dahmer,γνωστός και ως κανίβαλλος του Μιλγουώκι. Μάλιστα από τους συναδέλφους του θεωρούνταν ήπιος και γαλήνιος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα όμως δεν ήταν. Σε διάστημα από το 1978 μέχρι και το 1991, σκότωσε 17 άνδρες και αγόρια.
Οι δολοφονίες του ήταν φρικιαστικές.. νεκροφιλία, κανιβαλισμός, και βασανισμός μέχρι θανάτου. Πέθανε στην φυλακή, όταν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από κάποιον άλλο τρόφιμο, το 1994.
9. Metal Fang
Ο  κανίβαλος στην ιστορία έδρασε στο Καζακστάν το 1980, όπου ήταν γνωστός και ως Metal Fang λόγω της μεταλλικής οδοντοστοιχίας του. Ο Dzhurmongaliev  σκότωσε και τεμάχισε πάνω από 100 γυναίκες. Αφού τις τεμάχιζε,τις σέρβιρε σε φιλοξενούμενούς του σε μορφή γεύματος εν αγνοία τους. Η σύλληψή του οφείλεται ακριβώς σε αυτούς τους φιλοξενούμενους φίλους του, οι οποίοι ανακάλυψαν κεφάλια θυμάτων του στην κουζίνα.
10. ZODIAC
Κατά συρροή δολοφόνος που έδρασε από τα τέλη του ’60 και κυρίως τη δεκαετία του ’70 στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Ο «Zodiac» κυνηγούσε κυρίως ζευγάρια, τα οποία δολοφονούσε έπειτα από μια μαρτυρική διαδικασία τρομοκρατώντας τους κατοίκους της περιοχής. Το πρώτο θύμα του ήταν μια 18χρονη φοιτήτρια, η Cheri Jo Bates. Το επόμενο διάστημα στάλθηκαν μια σειρά από επιστολές σε τρεις διαφορετικές εφημερίδες, αναφέροντας λεπτομέρειες που μόνον ο δολοφόνος θα μπορούσε να γνωρίζει και συνοδεύονται με κάτι γραμμένο σε κώδικα.
Zodiac
Τα μηνύματα δημοσιεύονται και ένας δάσκαλος καταφέρνει να σπάσει τον κώδικα. Το μήνυμα ήταν το εξής:
«Μου αρέσει να σκοτώνω ανθρώπους γιατί έχει πολύ πλάκα. Έχει πιο πολύ πλάκα από το κυνήγι, γιατί ο άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο ζώο απ’ όλα. Το να σκοτώνω κάτι είναι η πιο δυνατή εμπειρία, είναι ακόμη καλύτερη από το να ξεδίνεις με ένα κορίτσι. Το καλύτερο όλων είναι πως, όταν πεθάνω, θα ξαναγεννηθώ στον Παράδεισο και όλοι όσους έχω σκοτώσει θα γίνουν σκλάβοι μου. Δεν θα σας πω το όνομά μου, γιατί θα προσπαθήσετε να με κάνετε να σταματήσω να συλλέγω σκλάβους για τη μετέπειτα ζωή».

 Του Φάνη Νταραρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....