2009/04/09

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ADSL ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

Και να μαστε πάλι εδώ για να εκφράσουμε παράπονα.. Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στην σελίδα του ΟΤΕ στα μέσα Απριλίου θα γίνει αναβάθμιση του δικτύου ADSL. Συγκεκριμένα <<ολοι>> οι χρήστες του conn-x θα ανεβάσουν ταχύτητα και όσοι έχουν τώρα σύνδεση 1mb θα ανέβουν στα 2mb χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, όσοι είναι στα 4mb θα μεταφερθούν στα 8mb και πάει λέγοντας.. Εμείς εδώ στο Έλος Λακωνίας οι ταχύτητες που μπορούμε να έχουμε από τον ΟΤΕ λόγω υποδομής ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ είναι μέχρι 2mb.. Πληρώνουμε 19.50 ευρω τον μήνα (χωρις φ.π.α) Όσοι έχουν 1mb πληρώνουν 16.50 (χωρις φ.π.α) Οσοι είναι στο 1mb θα πάνε στα 2mb και θα συνεχίσουν να πληρώνουν 16.50.. Σε αντίθεση με όσους είναι στα 2mb που δεν θα αναβαθμιστούν (γιατί ο ΟΤΕ δεν εχει φροντίσει για αυτό) αλλά θα συνεχίσουν να πληρώνουν 19.50 τον μήνα.. Οπότε έχουμε χρήστες που έχουν την ίδια ταχύτητα αλλά πληρώνουν διαφορετικά.. Επικοινώνησα με το 134 του ΟΤΕ για να εκφράσω τα παράπονα και τις απορίες μου και η απάντηση ήταν ότι ναι έτσι θα είναι η κατάσταση.. Δηλαδή εμείς που είμαστε ήδη στα 2mb θα είμαστε τα κορόιδα.. Ο ΟΤΕ έχει υποχρέωση να φροντίσει ώστε να μην γίνει αυτό γιατί διαφορετικά θα υπάρχουν μεγάλες διαμαρτυρίες.. Θα πρέπει να αναβαθμίσει το δίκτυο του ΤΩΡΑ.. Διαφορετικά να αλλάξει την τιμολόγηση και σε εμάς που δεν μπορεί να μας αναβαθμίσει ώστε να πληρώνουμε και εμείς 16.50 ευρω τον μήνα.. Τέλος να συμπληρώσω ειδικά για τους κάτοικους του έλους πως το πρόβλημα με τα κολλήματα όταν είναι ταυτόχρονα πολλοί χρήστες online θα είναι μεγαλύτερο.. Βέβαια αυτό θα το δούμε και στην πράξη.. Θεωρό ότι ο ΟΤΕ είναι ο ποιο αξιόπιστος σε ότι αφορά το ιντερνετ σε σχέση με τις άλλες εταιρίες.. Για να δούμε αν θα το αποδείξει και στην πράξη.. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ..
ΤαχύτηταΤιμές
1 Mbps€ 16,50
2 Mbps€ 19,50
4 Mbps€ 22,50
8 Mbps€ 26,90
έως 24 Mbps€ 29,90

3 σχόλια:

  1. Νίκο δυστηχώς με τον ΟΤΕ υπάρχουν παράπονα σ'ε ολη την ΕΛΛΑΔΑ. Δεν ειναι τυχαίο ότι έχουν εγκαταλήψει τον Οργανισμό χιλιάδες κόσμου και έχουν καταφύγει σε Ιδιωτικές εταιρείες γιατί δεν ηταν ευχαριστημένοι. Ο ΟΤΕ απεναντίας δεν έκανε κάτι ώστε να φανεί λίγο ανταγωνιστικός. Πόσο μάλιστα σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι το ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας στο να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι απο αυτή την ιστορία και αυτό δεν μπορεις να το κάνεις μόνος σου. Θα πρέπει η φωνή διαμαρτυρίας να είναι έντονη απ' όλους τους κατοίκους του ΕΛΟΥΣ. Να ξέρεις ότι όσοι πιο πολύ φωνάξουν τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά, προς το καλύτερο. Σου εύχομαι να έχεις την Υγεία και τη Δύναμη στο να μπορείς να αγωνίζεσαι για το τόπο που γεννήθηκες και μεγαλώνεις. Το κάνεις βέβαια αυτό μέσω του Blog και μάλιστα πολύ καλά.
    Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό εμείς οι συγχωριανοί σου που ζούμε μακριά από το Έλος.
    Με εκτίμιση:
    Παναγιώτης Καμπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο δυστηχώς με τον ΟΤΕ υπάρχουν παράπονα σ'ε ολη την ΕΛΛΑΔΑ. Δεν ειναι τυχαίο ότι έχουν εγκαταλήψει τον Οργανισμό χιλιάδες κόσμου και έχουν καταφύγει σε Ιδιωτικές εταιρείες γιατί δεν ηταν ευχαριστημένοι. Ο ΟΤΕ απεναντίας δεν έκανε κάτι ώστε να φανεί λίγο ανταγωνιστικός. Πόσο μάλιστα σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι το ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας στο να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι απο αυτή την ιστορία και αυτό δεν μπορεις να το κάνεις μόνος σου. Θα πρέπει η φωνή διαμαρτυρίας να είναι έντονη απ' όλους τους κατοίκους του ΕΛΟΥΣ. Να ξέρεις ότι όσοι πιο πολύ φωνάξουν τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά, προς το καλύτερο. Σου εύχομαι να έχεις την Υγεία και τη Δύναμη στο να μπορείς να αγωνίζεσαι για το τόπο που γεννήθηκες και μεγαλώνεις. Το κάνεις βέβαια αυτό μέσω του Blog και μάλιστα πολύ καλά.
    Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό εμείς οι συγχωριανοί σου που ζούμε μακριά από το Έλος.
    Με εκτίμιση:
    Παναγιώτης Καμπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο δυστηχώς με τον ΟΤΕ υπάρχουν παράπονα σ'ε ολη την ΕΛΛΑΔΑ. Δεν ειναι τυχαίο ότι έχουν εγκαταλήψει τον Οργανισμό χιλιάδες κόσμου και έχουν καταφύγει σε Ιδιωτικές εταιρείες γιατί δεν ηταν ευχαριστημένοι. Ο ΟΤΕ απεναντίας δεν έκανε κάτι ώστε να φανεί λίγο ανταγωνιστικός. Πόσο μάλιστα σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι το ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Χρειάζεται μεγάλος αγώνας στο να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι απο αυτή την ιστορία και αυτό δεν μπορεις να το κάνεις μόνος σου. Θα πρέπει η φωνή διαμαρτυρίας να είναι έντονη απ' όλους τους κατοίκους του ΕΛΟΥΣ. Να ξέρεις ότι όσοι πιο πολύ φωνάξουν τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά, προς το καλύτερο. Σου εύχομαι να έχεις την Υγεία και τη Δύναμη στο να μπορείς να αγωνίζεσαι για το τόπο που γεννήθηκες και μεγαλώνεις. Το κάνεις βέβαια αυτό μέσω του Blog και μάλιστα πολύ καλά.
    Σ' ευχαριστούμε γι' αυτό εμείς οι συγχωριανοί σου που ζούμε μακριά από το Έλος.
    Με εκτίμιση:
    Παναγιώτης Καμπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....