2008/12/10

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Όχι μόνο δε ζήτησε συγνώμη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που τραυμάτισε θανάσιμα, αλλά κατηγορεί το 15χρονο για αποκλίνουσα συμπεριφορά, που δε συνάδει με την προσωπικότητα ενός εφήβου… Για να αιτιολογήσει το χαρακτηρισμό του, ο ειδικός φρουρός, Επαμεινώνδας Κορκονέας, ισχυρίζεται ότι ο Αλέξανδρος άλλαζε πολύ συχνά σχολεία! Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το θύμα και η παρέα του, πριν το επεισόδιο στα Εξάρχεια, συμμετείχαν σε επεισόδια που έγιναν στον αγώνα πόλο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου, ενώ υποστηρίζει ότι το θύμα με την παρέα του θα έκανε επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ! Επίσης… ποινικοποιεί τις εξόδους στα Εξάρχεια…! Το απόσπασμα από το γραπτό του υπόμνημα του κατηγορούμενου στον 9ο ειδικό ανακριτή είναι χαρακτηριστικό: «Αξίζει να αναφερθεί ότι ο θανών και η παρέα του, πριν έρθουν για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πλήθος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί και θα επιτίθετο, όπως συνηθίζεται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είχαν πάει στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν και επέφεραν τον τραυματισμό πολιτών και του προπονητή του Ολυμπιακού με τη ρίψη πολλών αντικειμένων και σιδηρολοστών. Άλλωστε, έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί, ενώ κατοικούν στο Παλαιό Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών συνεχίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης, αλλά και διάφορα γήπεδα, όπου προκαλούν επεισόδια, μην επιδεικνύοντας επομένως την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου. Σημειωτέον δε, ότι ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε πολύ συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά». πηγη apn.gr

2 σχόλια:

  1. Προσωπικά δεν δέχωμαι αυτές τις δικαιολογίες του ειδικού φρουρού!Αφαίρεσε μια ζωή!Το πολυτιμότερο στον άνθρωπο.Όμως και τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Αλέξανδρο.Ηθικοί αυτουργοί οι γονείς του.Κακοί παιδαγωγοί.Να τα χάλια τους τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου εγώ αυτό που έχω να σχολιάσω είναι πως δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το γεγονός, όπως δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα για τους γονείς του παιδιού ώστε να τους κατηγορούμε.. Το ότι ηρωποιηθηκε ήταν φυσικό να γίνει όπως και με κάθε παρόμοια περίπτωση έχουμε δει κατά το παρελθόν , μιας και τα media ασχολούνται διαρκώς με αυτό.. Οπότε καταλήγουμε μόνο στο κρίμα που ένα 15χρονο παιδί έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....