2013/10/12

ΔΑΓΚΩΣΕ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ

Γιατροί διέγνωσαν θρόμβωση και του είπαν ότι έχει μόλις ένα
μήνα ζωής –Μην αντέχοντας τους πόνους και μην έχοντας τα απαραίτητα χρήματα προχώρησε στην αυτοσχέδια επέμβαση

Με ένα πριόνι και ένα μαχαίρι για φρούτο, ένας Κινέζος ακρωτηρίασε μόνος του το πόδι του για να αποφύγει τα ιατρικά έξοδα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent ο 47χρονος Ζενγκ Γιανλιάνγκ, είχε διαγνωστεί με μόλυνση στο δεξί πόδι του, με τους γιατρούς να του δίνουν μόνο ένα μήνα ζωής.
Ο Ζενγκ Γιανλιάνγκ, ο οποίος στην γενέτειρά του είναι γνωστός ως «σκληρός άνδρας», μην μπορώντας να ανταπεξέλθει οικονομικά ώστε να προχωρήσει σε επέμβαση, πήρε την κατάσταση στα χέρια του.
Δαγκώνοντας ένα ξύλινο κοντάρι για να αντέξει τον πόνο, ο άνδρας κατόρθωσε να κόψει το πόδι του, λίγη ώρα αφότου η γυναίκα του είχε αποκοιμηθεί.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η σύζυγός του είκοσι λεπτά από την αυτοσχέδια επέμβαση, ξύπνησε έπειτα από εφιάλτη, και μόλις αντίκρισε το θέαμα συγκλονίστηκε.
Η γυναίκα βρήκε το πριόνι σπασμένο στα δύο και τέσσερα δόντια στο τραπέζι, ενώ εξαιτίας της θρόμβωσης από την οποία πάσχει ο άνδρας δεν υπήρχε αρκετή αιμορραγία.
Όταν έναν χρόνο πριν ο άνδρας επισκέφθηκε τοπικό γιατρό λέγοντας ότι υποφέρει από πόνους, εκείνος τον...
παρέπεμψε στο νοσοκομείο του Μπαοντίγνκ, όπου οι ειδικοί του διέγνωσαν θρόμβωση, η οποία όπως του είπαν δεν θεραπεύεται και πέραν του τσουχτερού λογαριασμού, του έδωσαν μόλις ένα μήνα ζωής.
Αφού έπειτα από τρεις μήνες ήταν ακόμα ζωντανός και υπέφερε από πόνους και ζαλάδες τόσο έντονες που ακόμα και οι γείτονες τον άκουγαν, αποφάσισε να δράσει μόνος.
Ακόμα και μετά τον ακρωτηριασμό, όμως, ο Κινέζος υποφέρει, με αποτέλεσμα να μιλά δημόσια για την περίπτωσή του με την ελπίδα να συγκεντρώσει χρήματα για την θεραπεία του.
Ύστερα από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσής του, επικεφαλής του Ιατρικού Κέντρου Wode στη Σαγκάη δήλωσε πως θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα του 47χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....