2013/10/11

ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΜΕ 1 - 0

 ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 1 - 0           11-10-2013
Με το προσφιλές της σκορ, το 1-0, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε και τη Σλοβακία στο Γ. Καραϊσκάκης και συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για την πρώτη θέση του ομίλου της. Είναι σαφές ότι όλα θα κριθούν την προσεχή τρίτη, καθώς οι δύο αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι. Η μεν Ελλάδα υποδέχεται το Λιχτενστάιν, ενώ η ομάδα του Τζέκο θα δώσει μάχη εκτός έδρας με τη Λιθουανία.


Η εθνική μας ομάδα δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της. Πάντως, πήρε τη νίκη και αυτό ήταν το ζητούμενο για τον Φερνάντο Σάντος, τον προπονητή που την Πέμπτη συμπλήρωσε τα 59 του χρόνια. Το γκολ για το 1-0 ήταν ένα δώρο, μια ...ευγενική προσφορά του διδύμου Σκρτελ-Μούχα. Ο αμυντικός γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ, αλλά ο Μούχα αντί να κάνει κοντρόλ, είδε τη μπάλα να περνά κάτω από το παπούτσι του και να καταλήγει στα δίχτυα της Σλοβακίας! Ηταν το 1-0 στο 44', δηλαδή σε ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η... ελληνική ομάδα έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς να τις αξιοποιήσει. Και στο τελευταίο 20λεπτο, οι Σλοβάκοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν, αλλά δεν πέτυχαν ένα γκολ.

Με το 1-0, λοιπόν, να είναι ξανά ένα σκορ που σφραγίζει νίκη της ελληνικής εθνικής ομάδας(πέντε φορές στα εννιά παιχνίδια), οι παίκτες του Σάντος περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να δουν αν θα πάνε απ' ευθείας στη Βραζιλία, ή αν χρειαστεί να δώσουν αγώνες μπαράζ.


Κίτρινες:

Πέκαρικ, Βάις, Χολέμπας, Στοχ, Γιακούμπτο, Χούμποτσαν.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης(76' Καραγκούνης), Μήτρογλου(88' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος(57' Νίνης),

Σλοβακία: Μούχα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Πεκόφσκι(63' Γκουέντε), Σέστακ(63' Γιακούμπτο), Στοχ, Βάις, Νέμετς(76' Ντούριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....