2011/04/04

ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου, η Βρετανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες από 8.000 σελίδες με πληροφορίες σχετικές με ΑΤΙΑ. Αυτά τα στοιχεία είχαν στο παρελθόν ταξινομηθεί και περιείχαν πληθώρα πληροφοριών. Στα αρχεία περιλαμβάνονται σκίτσα, περιγραφές, καταθέσεις μαρτύρων και φωτογραφίες. Η λήψη των αρχείων γίνεται από το http://ufos.nationalarchives.gov.uk/ και θα διαρκέσει δωρεάν για ένα μήνα. Υπάρχουν αρκετές συναρπαστικές θεάσεις ΑΤΙΑ και συναντήσεις που
περιέχονται στους φακέλους και διάφορα ακόμα που προκαλούν γέλιο. Παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε για τη μόνη συζήτηση ATIA που πραγματοποιήθηκε στη βουλή των λόρδων τον Ιανουάριο του 1979. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες θεάσεις ATIA έγινε το 1990 πάνω από τη Βόρεια θάλασσα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πιλότου ο οποίος πετούσε με 0.8 Mach, ξεπεράστηκε από άλλο σκάφος. Ο πιλότος είπε πως το σκάφος αυτό δεν έμοιαζε με όσα είχε δει. Παρότι όμως την αναλυτική περιγραφή του πιλότου, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας απέδωσε αυτή την εμφάνιση σε έναν ρωσικό πύραυλο προώθησης που εισερχόταν στη γήινη ατμόσφαιρα.
Μία αστεία εμφάνιση ΑΤΙΑ αναφέρθηκε τον Οκτώβριο του 1998 από έναν άνδρα που καθόταν στον κήπο του βράδυ πίνοντας ποτό. Στη μαρτυρία του αναφέρει για «ένα μεγάλο όχημα με μορφή πούρου με μεγάλα βλήματα σε κάθε πλευρά όπως είναι τα φτερά». Το επόμενο πρωί μετά τη διαπίστωση πως είχε κερδίσει χρόνο μίας ώρας, δήλωσε πως όχι μόνο είδε ένα ΑΤΙΑ αλλά έπεσε και θύμα απαγωγής από αυτό. Ο αξιωματούχος του υπουργείου απάντησε πως το σχήμα πούρου ήταν αεροπλάνο και η χρονική διαφορά οφείλεται στην αλλαγή της ώρας.
Υπάρχει μία μαρτυρία από έναν πιλότο αερογραμμών από το Hellingly , στο ανατολικό Sussex που είδε ένα αντικείμενο που περιείχε 3 κύκλους , να πετάει πάνω από τον κήπο του. Η αναφορά του χαρακτηρίστηκε ως μαρτυρία αξιόπιστου μάρτυρα.
Ο Nick Pope που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκτηση και δημοσιοποίηση των προηγούμενων αρχείων, ενθαρρύνει τους πάντες να λαμβάνουν γνώση αυτών των πληροφοριών. «Αυτά τα αρχεία δείχνουν οτιδήποτε νομίζει ο κόσμος για τα ΑΤΙΑ και αυτό είναι ένα μυστήριο που δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμα και απολαμβάνει τεράστιο δημόσιο ενδιαφέρον»
Λείπουν τα αρχεία από το δάσος του Rendlesham
Τα αρχεία δεν είναι σημαντικά μόνο για τις πληροφορίες που περιέχουν αλλά και για όσα δεν περιέχουν. Έγγραφα αποδεικνύουν πως αξιωματικοί εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το περιστατικό το δάσος Rendlesham. Προφανώς υπάρχουν στοιχεία που λείπουν από το αρχείο του Δεκεμβρίου του 1980 και που ίσως έχουν καταστραφεί. Αυτή η επαφή με ΑΤΙΑ είναι η πιο δημοφιλής και πιο καλά τεκμηριωμένη στην ιστορία της Βρετανίας. Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν σχετικά με το τι περιείχαν τα έγγραφα και τελικά διετάχθηκε η καταστροφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....