2010/06/09

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ

Τελικά φίλοι μου υπάρχουν πολλα που μπορούμε να μάθουμε σε αυτήν την ζωή..
Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν πως είναι κοινωνικοί και πως προσφέρουν στο σύνολο..
Είναι απο αυτούς που μπροστά σε συνανθρώπους τους, δείχνουν ενα αλλο πρόσωπο.. Και αυτό το πρόσωπο της καλοσύνης το έβγαζαν φυσικά για να επιτύχουν τον σκοπό τους..
Βέβαια είμαστε και εμείς υπέυθυνοι ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ που αυτούς  τους υποστήριξα  όταν το ήθελαν και το ζητούσαν..
Είναι οι ίδιοι  που όταν γράφαμε μέσα απο εδω για κάτι καλό που δημιούργησαν δεν εκατσαν ποτε να μας σχολιάσουν θετικά στα τραπέζια που κάθονται (Αν και ποτέ δεν ήταν ο σκοπός μας)..
Μια φορά λοιπον γράψαμε για κάτι που θεωρήσαμε ντροπή για το Έλος και μάλιστα μετά απο απαίτηση αρκετών, και οι <<Κύριοι>> αυτοι κάθησαν γύρω απ το τραπέζι και μας σχολίαζαν λέγοντας διάφορα..
Η απαντηση μου λοιπον για να τελειώνουμε ειναι πως εγω μπορει να μην ειμαι τοσο κοινωνικός οσο εσεις, αλλα εγω αγαπάω τον τοπο μου και το δείχνω, αγαπάω την περιοχη μου και ασχολούμε με τις όποιες ομορφιές της.. Διαφημίζω την περιοχή μου γιατι το θέλω και το αισθάνομαι.. Αυτο δεν σημαίνει ομως πως δεν θέλω να δω το χωριό μου καλύτερο.. Οταν λοιπόν υπάρχει κατι ΑΣΧΗΜΟ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.. ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ  ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...

AddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....