2009/11/10

Η ΑΓΑΠΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET

ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ, η Ντιντέμ Τασκάν, έχει αναλάβει τη μετάφραση της ιστοσελίδας της Νομαρχίας Δράμας στα τουρκικά. Η Ντιντέμ είναι παντρεμένη με τον 39χρονο Δραμινό Κώστα Ιωαννίδη, ηλεκτρονικό στο επάγγελμα, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω... Ίντερνετ. Η γνωριμία έγινε το 1999 μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα συζητήσεων και γνωριμιών ΜΙRC και για πολλούς μήνες συνομιλούσαν και αντάλλασσαν φωτογραφίες.

Η Ντιντέμ, μοναχοκόρη εύπορης οικογένειας από την Κωνσταντινούπολη, εργαζόταν σε χρηματιστηριακή εταιρεία. «Μήνες ολόκληρους μιλούσαμε ώρες ατελείωτες κάθε βράδυ στο Ίντερνετ. Γνωρίζαμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον», λέει ο Κώστας Ιωαννίδης.

Για κάποιο χρονικό διάστημα χάθηκαν τα ίχνη τους, αλλά λίγο πριν από το 2001 «ξανασυναντήθηκαν» στο Διαδίκτυο και η νεαρή Τουρκάλα έκανε το πρώτο βήμα. Πήρε το αεροπλάνο και έφθασε στη Θεσσαλονίκη όπου την περίμενε ο Κώστας. Πέρασαν μαζί τρεις ημέρες και από τότε δεν ξαναχώρισαν.

«Ήταν κάτι το ξαφνικό. Μια απόφαση της στιγμής. Συζήτησα με τους γονείς μου και άφησα πίσω στην Κωνσταντινούπολη τα πάντα για να έρθω στη Δράμα και να ζήσω με τον Κώστα», θυμάται.

Βαφτίστηκε χριστιανή
Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, αλλά η νεαρή από την Κωνσταντινούπολη δεν σταμάτησε εκεί. Βαφτίστηκε χριστιανή και από Ντιντέμ έγινε Αφροδίτη. «Δεν φοβήθηκα ούτε μετανιώνω», λέει η 34χρονη σήμερα Ντιντέμ.

Ο Κώστας είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του, όμως το σπουδαιότερο είναι ότι τη θαυμάζει για αυτό που έκανε. «Είναι πολύ δυνατή. Εγώ δεν θα μπορούσα να φύγω από την Ελλάδα και να την ακολουθήσω στην Τουρκία. Αυτή το έκανε και τη θαυμάζω», τονίζει.

tanea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....