2008/11/23

19-year-old Abraham K Biggs commits suicide live on webcam

A teenager in Florida has apparently committed suicide live on the internet, egged on by people watching.

Abraham K Biggs posted a suicide note

Abraham K Biggs, from Broward County, took an overdose of pills while broadcasting himself on Justin.tv, a live video streaming website.

The 19-year-old used the site to stream footage from a webcam in his bedroom, after telling users he would be committing suicide and inviting them to watch live.

He posted a suicide note in which he said he had hurt other people and hated himself for being a failure.

The teenager then took several pills before lying on the bed with his back to the camera.

Forum members reportedly continued to insult him, believing his actions were staged.

As the film rolled, viewers eventually managed to contact the local police who broke down the door, found the boy's body and turned off the camera.

Φρίκη προκαλεί η αυτοκτονία 19χρονου "ζωντανά" στο Ίντερνετ Η ιστορία προκαλεί φρίκη. Νεαρός 19 ετών από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτοκτόνησε "ζωντανά" μέσω Ίντερνετ ενώ φίλοι του παρακολουθούσαν. Ο 19χρονος πήρε υπερβολική δόση χαπιών και, στρέφοντας την κάμερα του υπολογιστή στον εαυτό του, μετέδιδε την εικόνα μέσω του δικτύου του Justin.tv απ'ευθείας στο κοινό του. Λίγο νωρίτερα είχε ενημερώσει τους φίλους του για τις προθέσεις του. Όμως και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να θέσει τέλος στη ζωή του και κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον. Όταν τον είδαν στο κρεβάτι ακίνητο, ώρες ύστερα από τη λήψη των χαπιών, τότε άρχισαν να ανησυχούν. Ειδοποίησαν την αστυνομία, και, λίγο αργότερα, αξιωματικοί εισέβαλαν στο σπίτι. Διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν νεκρός και έκλεισαν αμέσως την κάμερα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 1500 άτομα παρακολουθούσαν ζωντανά τις εξελίξεις μέσω Ίντερνετ. Σε σημείωμα που άφησε ο 19χρονος επισημαίνει πως μισεί τον εαυτό του και πως έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους: "Τους απογοήτευσα όλους. Νιώθω ότι δεν θα αλλάξω ποτέ...Είμαι ερωτευμένος με ένα κορίτσι όμως ξέρω ότι δεν θα είμαι ποτέ αρκετά καλός για εκείνη". "Εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός", αναφέρει σε ανακοίνωσή το δίκτυο Justin.tv. Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Σύμφωνα με φιλανθρωπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στη Βρετανία, τουλάχιστον 17 θάνατοι έχουν καταγραφεί από το 2001-θάνατοι που συνδέονται με chat rooms ή ιστοσελίδες που δίνουν οδηγίες για αυτοκτονίες.

Η άσχημη πλευρά του ντερνετ είναι αυτή.. 1500 άτομα παρακολουθούσαν και πολλοί από αυτούς τον παρακινούσαν να κάνει γρήγορα για να δουν και άλλα πράγματα στην οθόνη του υπολογιστή τους.. Αυτός είναι ο κόσμος μας.. προσοχή γονείς με τα μικρά παιδιά σας και την παραμονή τους σε διάφορες ιστοσελίδες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....