2019/12/13

Και το ΚΤΕΛ Λακωνίας πέρα βρέχει

 Τα τελευταία 2 η 3 χρόνια τα λεωφορεία έχουν σταματήσει να περνούν από το Έλος(περνούν κάνα 2 όλα κι όλα και προς Σπάρτη και προς Μολάους,συνολικά)
 Έχουμε δίπλα μας την Σκάλα και το Βλαχιώτη που εκεί υπάρχουν τα μαγαζιά ,οι τράπεζες,και κάποιες υπηρεσίες και αν κάποιος δεν έχει αυτοκίνητο θα πρέπει να φιλήσει τα Α@@@@ΙΑ του καθενός για να τον πάρει όταν θα πάει για δική του δουλειά.
 Πολλά παιδιά που πηγαίνουν Επαλ η νυχτερινό στην Σπάρτη επίσης δεν εξυπηρετούνται..Άλλα παιδιά που επίσης πηγαίνουν φροντιστήρια σε Σκάλα και Βλαχιώτη δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.. 
Τα λεωφορεία σταμάτησαν να περνούν από το Έλος όταν λόγο του βορβά(χείμαρρος) είχε καταστραφεί κομμάτι του δρόμου Έλος - Βλαχιώτη..Αυτό αποκαταστάθηκε εδώ και καιρό ,αλλά ποτέ δεν επανήλθαν τα τακτά δρομολόγια του παρελθόντος. 
Να κόψουν τον κώλο τους ΚΤΕΛ,Δήμαρχοι,Περιφέρειες,Βουλευτές(Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους,γενικά για όποιον περνάει απ το χέρι του εννοώ) και κάθε παρατρεχάμενος να επανέλθουν όλα τα δρομολόγια που περνούσαν από το Έλος. Διαφορετικά να μαζευτούμε πολίτες και να προσφύγουμε όπου χρειάζεται η δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνουμε..Κλείσανε τα σχολεία,τις αστυνομίες,τα ταχυδρομεία,τις εφορίες,ταμεία,υπηρεσίες από τα χωριά..Και τώρα ούτε καν τα λεωφορεία δεν περνάνε από τα χωριά μας για να πάει σε όλα τα παραπάνω ο κοσμάκης..2020 η  Ανάπτυξη σε όλο της το μεγαλείο.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....