2013/10/14

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΚΠΙΝΙΕΣ

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ,ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ
 
ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΗ..
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..
Ο Γελοίος χοντρός,ο θηλυκός Ιαβέρης,ο πετάω ποτήρια
Στην παράσταση της χρονιάς
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΚΠΙΝΙΕΣ


«Είσαι γελοίος και χοντρός» είπε ο πετάω ποτήρια - «Φταίει η τεστοστερόνη», απάντησε ειρωνικά ο χοντρός..
Σε αρένα μετατράπηκε η αίθουσα με το κόκκινο φωτάκι...
Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η παρέμβαση του μπεμπέκου στη διάρκεια των ερωτήσεων του πετάω ποτήρια... Τι το θελε... Ο πετάω ποτήρια άρχισε να ξεσπά και να επιτίθεται φραστικά κατά πάντων.
Ο πετάω ποτήρια χτύπησε το χέρι του στο κρεβάτι (εε σόρυ) στο τραπέζι με αποτέλεσμα να πέσουν τα προφυλακτικά (εεε..σορυ) τα μικρόφωνα και κάποια ποτήρια, ενώ καταφέρθηκε με πολύ βαριές εκφράσεις εναντίον του χοντρού..
«Είσαι γελοίος και χοντρός», φώναξε στον χοντρό εξερχόμενος της αιθούσης με το κόκκινο φωτάκι ο σπάω ποτήρια.
Σε δηλώσεις του ο Σπάω ποτήρια μετά την αποβολή του είπε ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της αρχιτσατσάς, η οποία λίγο νωρίτερα τον πέταξε έξω απ την αίθουσα με το κόκκινο φωτάκι λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Εεε ξέρετε τώρα ήθελε άλλα κόλπα σαδομαζο.. κ.τ.λ
Που πάς όμως κύριε?? Για αυτά πρέπει να τα σκάσεις extra...Τις δικές σου ανωμαλίες στον λογαριασμό της ΔΕΗ μου θα τις χρεώσεις???
Ο Χοντρός πάντως έδειξε να το διασκεδάζει με την όλη κατάσταση και άρχισε να φωνάζει «δείτε προνομιακή μεταχείριση πελάτη που μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει».
Ο Χοντρός που βγήκε έξω από την αίθουσα με το κόκκινο φωτάκι για να πιει ένα χαμομήλι (τρομάρα του) μέχρι να ηρεμήσουν οι άλλες πουτάνες σχολίασε χαριτολογώντας: «Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης, είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».
Τέλος πάντων σας δώσαμε ένα μικρό δείγμα απο την παράσταση της χρονιάς... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΚΠΙΝΙΕΣ
ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΗ..
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....