2011/09/29

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ERT HD!!!! ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ!!

Το ξεκίνημα των εκπομπών του καναλιού ΕΡΤ HD από το πακέτο της Nova, είναι αναμφισβήτητα άλλη μία θετική εξέλιξη στο χώρο της δορυφορικής TV. Όμως εδώ μιλάμε για ένα κρατικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης που χρηματοδοτείται από το υστέρημα του ελληνικού λαού.
Και το ιδανικό θα ήταν το κανάλι αυτό να ήταν ελεύθερο (FTA), ώστε όλοι οι Έλληνες, από κάθε γωνιά του πλανήτη, να μπορούν να το παρακολουθήσουν.
Όμως αυτό δεν είναι εφικτό όπως γνωρίζουμε για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό όμως που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει, είναι γιατί η ΕΡΤHD, μπήκε στη παρέα των παντρεμένων συνδρομητικών υπηρεσιών, μια ημέρα πριν την μετάδοση του μεγάλου παιχνιδιού, ώστε για την παρακολούθησή της να απαιτείται ιδιοκτησιακός δέκτης Nova.
Πως είναι δυνατόν κάποιος που πληρώνει και την ΕΡΤ, αλλά και την Nova, να μην μπορεί να παρακολουθήσει  το ντέρμπυ του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, εκτός και αν αγοράσει τον αποκωδικοποιητή Nova;
Είναι δυνατόν κε Ταγματάρχη να αποφασίσατε κάτι τέτοιο για το δημόσιο κανάλι;
Αυτή τη στιγμή οι φανατικοί του HD, που βρίσκονται σε περιοχές της επαρχίας που δεν έχουν επίγεια ψηφιακή λήψη της ΕΡΤ HD, τρέχουν να αγοράσουν το πακετάκι Nova in a box για να δουν τον Ολυμπιακό από το δημόσιο ελεύθερο κρατικό κανάλι, που εμφανίζεται μόνο στους συνδρομητές παντρεμένης κάρτας.
Σας καλούμε να επανορθώσετε το σφάλμα σας, το συντομότερο δυνατό!
Πηγή: Περιοδικό Digital TV info

AddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....