2011/02/13

ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ - ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - Heven or Hell?

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 7,30' ΚΑΙ ΜΕΤΑ..
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ..
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..





7 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΟΤΟΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

    ΝΑΣΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια για το βιντεο. Πραγματικα ειμαστε απαραδεκτοι.....απορω πως περιμενουμε να μας σεβονται οι ξενοι, οταν εμεις παρουσιαζουμε αυτα τα χαλια......
    Λακωνες ετσι δεν παμε μπροστα. Γι' αυτους τους λογους απο πρωτοι βρεθηκαμε τελευταιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAIDIA EINAI YPEROXA TA SKOUPIDIA.....GIATI BRIZETE TOUS LAKONES? MPOREI NA EIMASTE TELEUTAIOI, ALLA EIMASTE OI KALYTEROI STON KOSMO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΑΖΕΙΣ ΤΟΠΟ8ΕΣΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΗΣΦΗΜΗΖΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΔΟΠΙΕΙΣΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ 8Α ΕΙΝΑΙ ΕΧΟ ΕΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑ8ΟΣ ,,ΜΕ ΤΗΣ ΤΟΠΟ8ΕΣΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,(ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ)..
    ΜΑΝΙΑΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ... (ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ).
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
    Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΑΣ ΛΕΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ (α_ _ _ _ α) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ..
    ΤΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ..
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ..
    ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΣΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ:
    -Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    -ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ.
    -ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΕ Τ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    -ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζοντας κάποια από τα παραπάνω σχόλια, θα θυμήσω ότι μόνο οι γάτες σκεπάζουν τις ακαθαρσίες τους και τις κρύβουν, αντίθετα οι άνθρωποι φροντίζουν να τις καθαρίζουν.
    Έχει δώσει ο Θεός απλόχερα μια ευλογημένη παραλία την Κυανή Ακτή, που είναι στολίδι για την περιοχή, τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
    Πρέπει λοιπόν όλοι να φροντίζουν να την διατηρούν καθαρή, πραγματικο στολίδι και πηγή ομορφιάς.
    Το να θέλουμε να κουκουλώσουμε το υπαρκτό πρόβλημα της μεταμόρφωσης της υπέροχης παραλίας, από πηγή ομορφιάς, σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο, δεν εξυπηρετεί κανέναν δημότη που πραγματικά ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου του.
    Αξίζουν συγχαρητήρια και πολύ καλά έκανε το παρόν μπλόγκ και ανέδειξε το πρόβλημα και αντί να τα βάζουμε με αυτόν που επεσήμανε το προβλημα, καλύτερα να τα βάζουμε με την αδιαφορία των αρμοδίων που άφησαν απροστάτευτη την Κυανή Ακτή και επέτρεψαν να μετατραπούν οι υπέροχοι αμμόλοφοι σε σκουπιδότοπους.
    Γιαυτό αντί να θέλουμε να κουκουλώσουμε το πρόβλημα καλύτερα να το λύσουμε και ο Δήμος Ευρώτα να οργανώσει σε συνεργασία με όλους τους Τοπικούς Φορείς και τους κατοίκους μια ημέρα αφιερωμένη στον καθαρισμό της Κυανής Ακτής από τους σωρούς των σκουπιδιών και να την αποδώσουν πάλι όμορφη και πεντακάθαρη στους κατοίκους και τους επισκέπτες αυτής της πανέμορφης ακτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....