2009/10/28

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Αυτές είναι φωτογραφίες απο το σημείο που έγινε η επίθεση στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής απο αγνώστους. 20 λεπτά πριν τις 10 απόψε το βράδυ τρομοκράτες γάζωσαν το αστυνομικό τμήμα αγίας Παρασκευής και τραυμάτισαν 6 αστυνομικούς.. Τελικά όπως προκύπτει το ΑΤ. Αγίας Παρασκευής γαζώθηκε με 55 σφαίρες απο τους τρομοκράτες. Ακόμα η κοπέλα αστυνομικός-τραυματίας είναι από τα Χανιά και ένας ακόμα από τους τραυματίες είναι από την Καρδίτσα.

1 σχόλιο:

  1. «Αστυνομικός, που ακουμπά πολίτη, δεν έχει θέση στην αστυνομία και θα φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες, με πρωτοβουλία δική μου»,δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
    Δεν αντεξα αλλο οταν διαβασα αυτες τις δηλωσεις και ο Σπαρτιατης που ειναι μεσα μου αποφασισε να εγερθει απο τον ληθαργο.
    Αν αυτοι που θα μας κυβερνησουν ειναι σαν τον υπουργο που εκανε τετοιες δηλωσεις, τοτε μας περιμενουν δυσκολες μερες.
    Ο φτηνος λαϊκισμός τετοιων "πολιτικων ανδρων" με κανει να αηδιασω.
    Μου ερχεται λοιπον αυθορμητα να τον ρωτησω αν ντρεπεται για τα παραπανω λογια του.
    Καθαιρεσε τον Διευθυντη της Αστυνομιας μονο και μονο για να ειναι αρεστος στις πρωην εκφωνητριες ραδιοφωνικων σταθμων και σια και δεν σκεφτηκε καν τις συνεπειες αυτων που λεει.
    Ας ελπισουμε οτι η αστυνομικινα δεν θα πεθανει. Ας ελπισουμε ομως οτι και ο Θεος των Ελληνων θα επεμβει να μας γλυτωσει απο αλλα χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....