2010/10/17

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ 17-10 ΕΩΣ 19-10

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι της Κυριακής 17/10 από τα δυτικά, όπου οι βροχές και οι καταιγίδες που ήδη θα εκδηλώνονται θα ενταθούν σημαντικά. Από τις βραδινές ώρες και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας στο Ιόνιο και στα νοτιοδυτικά τμήματα του Αιγαίου τα 7 – 8 μπ. και πιθανόν τη νύχτα τοπικά και τα 9 μπ.

Τη Δευτέρα 18/10 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα έχουν μεγάλη ένταση, ενώ οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς, ενώ το νότιο ρεύμα στο Αιγαίο θα διατηρηθεί στα επίπεδα των 7 – 8 μπ., με τάσεις εξασθένησης το βράδυ.

Την Τρίτη 19/10, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται, με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στη Δ. Ελλάδα, στη Θράκη και κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....