2010/11/28

Παράταση για τις εισφορές του ΟΓΑ

Ενημερώθηκε: 27.11.2010

Παράταση για τις εισφορές του ΟΓΑ

Παράταση της καταβολής των εισφορών του ΟΓΑ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, δόθηκε χθες, μέτρο που ανακουφίζει χιλιάδες ασφαλισμένους. Η προθεσμία ως γνωστό έληγε στις 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα όμως με χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου, οι ασφαλισμένοι έχουν περιθώριο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για να καταβάλουν τις εισφορές τους στα τοπικά ΕΛΤΑ. Στη συνέχεια μπορούν να κάνουν τις καταβολές τους μέσω της ΑΤΕ με τη χρήση ειδικού εντύπου.

Στη σχετική απόφαση του διοικητή του ΟΓΑ Παναγιώτη Πέτρουλα αναφέρονται τα εξής:
«Δεχόμαστε πληρωμές εισφορών κλάδου κύριας ασφάλισης, εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2010, χωρίς αναπροσαρμογή των εισφορών αλλά με τιμές που ίσχυαν στις 30-11-2009. Οι πληρωμές μέσω ΕΛ.ΤΑ. των αυτοτελώς απασχολούμενων αγροτών θα πραγματοποιηθούν με ειδική ειδοποίηση – απόδειξη ταχυπληρωμής μέχρι και τη Δευτέρα 20-12-2010. Μετά την ημερομηνία αυτή, πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω ΑΤΕ, με την προσκόμιση του ειδικού εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 639).
Οι πληρωμές των εργοδοτών – επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΤΕ με την προσκόμιση του εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 640) εντός του μηνός Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους»
πηγή cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....