2014/11/11

1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ... ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ - ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Καλησπέρα σας..
Έλος Λακωνίας ώρα 16:45

Πρίν 1 περίπου χρόνο και συγκεκριμένα αφού έφυγε απ την ζωή μια γιαγιά (ίσως τυχαίο) παρατηρήσαμε πως μια πανέμορφη σκυλίτσα έκανε την εμφανισή της στο Κοιμητήριο (νεκροταφείο) του Έλους εκείνο το απόγευμα...Από εκείνη την μέρα και μέχρι σήμερα δεν έφυγε στιγμή απ τον χώρο αυτό... Και αυτό μας είχε κάνει τρομερή εντύπωση...Ιδιαίτερα φιλική δεν άργησαν να την συμπαθήσουν αρκετοί με αποτέλεσμα να της πηγαίνουν φαγητό, νερό...
Πέρασε χειμώνα, καλοκαίρι και ο χειμώνας αυτός την βρήκε ξανά εκεί...
Αλλά τους τελευταίους μήνες φοβάμαι πως δεν θα γλυτώσει, ήδη κάποιοι απειλούσαν πως θα της έρριχναν φόλα μιας και ξάπλωνε επάνω στα μνήματα... Όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν μιας και η σκυλίτσα γέννησε 11 παρακαλώ κουταβάκια μέσα στον χώρο του Νεκροταφείου, και έχουν βρεί καταφύγιο (θα δείτε φωτό)... Τα μικρά άρχισαν να περπατούν και ο κόσμος τα είδε και πριν απο λίγο άκουσα πως κάποιοι θέλουν να τα μαζέψουν σε τσουβάλια να τα πνίξουν στο ποτάμι... Αυτός είναι και ο λόγος που το ανεβάζω εδώ..Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τον κόσμο που επισκέπτεται τους νεκρούς του μιας και φοβούνται μην τους χυμήξει η σκυλίτσα τώρα που έχει μωρά (αν και δεν παίζει αυτό,είναι σαν άγγελος)...Όμως δεν θα αφήσω και την απανθρωπιά ορισμένων να υπερισχύσει...Κάτι πρέπει να γίνει αύριο κι όλας, κάποια φιλοζωική? Ο δήμος? Κάποια άλλη υπηρεσία? Όσο για φόλες, τσουβάλιασμα και πέταμα στον Ευρώτα, και όσα ακούγονται...ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ..και μαζί με εμάς θα τον μάθουν οι Αρχές και ο κόσμος όλος..

 ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ    14-11-2014
Χιλιάδες προβολές απο όλη την Ελλάδα για αυτήν την ανάρτηση..Αρκετοί μας ρωτάτε τυχόν εξέλιξη..Εμείς απαντάμε:
Για ότι νεότερο απευθυνθείτε στον Δήμο Ευρώτα και στην τοπική φιλοζωική.. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ και άν ναι.. ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ;;;; Δέν θα σχολιάσουμε κάτι άλλο για την ώρα,εμείς αναδείξαμε το θέμα και οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν..

1 σχόλιο:

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....