2014/09/18

ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ - ΕΔΩ..ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - 2014

KYANH AKTH ..Η παραλία που βρίσκεται στο Έλος Λακωνίας,ένας επίγειος παράδεισος με βουνά απο ασημένια άμμο και πολύ πράσινο..

Έχοντας καταφέρει στο πέρασμα του χρόνου να κρατήσει μακριά την εξέλιξη και την εμπορευματοποίηση των πάντων,έχει καταφέρει να κρατήσει αυτήν την υπέροχη ομορφιά της,που τον χειμώνα γίνεται άγρια λόγο και του ποταμού Ευρώτα που ξεχύνεται μέσα της..
Τεράστια ξύλα και κορμοί ξεβραζονται στην αμμουδιά της καθε χειμώνα με αποτέλεσμα να φαντάζουν ξύλινα γλυπτα στους περιπατητές τις..
Πραγματικά είναι αυτές οι εικόνες...πάντα βέβαια για οσους μπορούν να τις δούν και έτσι.
Δυστυχώς ο ποταμός Ευρώτας εκτός απο τα ξύλα ξεβράζει και όλο το σκουπιδαριό που εμείς όλοι πετάμε στα νερά του,αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα,για άλλες στιγμές που θα έρθουν..
Η ύπαρξη αυτής της σελίδας εδώ στον blogger αλλά και η σελίδα στο facebook αφορά μόνο την παραλία της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ αλλά και της ΝΕΑΣ ΚΟΙΤΗΣ(έτσι λέμε το σημείο πλάι στις εκβολές του Ευρώτα).. Και τίποτα άλλο.
Φωτογραφικο υλικό... αλλά και οτιδήποτε στραβό βλέπουμε θα αναρτάται εδώ..
Δεν αντιπροσωπεύουμε τίποτα και κανέναν παρά μόνο την μεγάλη αγάπη μας για αυτό το μέρος πάνω στον πλανήτη..

Αγαπήστε αυτές τις εικόνες που έχουμε δίπλα μας,η ζωή είναι μικρή και όλοι το γνωρίζουμε.
Βγείτε περπατήστε την αμμουδιά,ρουφήξτε τον αέρα της μέχρι να ζαλιστείτε..Κι αν απ την ζαλάδα πέσετε κάτω..μείνετε εκεί να κοιτάζετε τον καταγάλανο ουρανό,η τον συννεφιασμένο...ή την βροχή να πέφτει πάνω στο πρόσωπό σας..
Δεν είναι ντροπή να βλέπεις κάποια πράγματα ρομαντικά...να μπορείς να βλέπεις ομορφιά μέσα απο ζωντανές εικόνες..
Να νιώθεις αγάπη για την ζωή μέσα απο αυτές.
Μην καταπιέζετε τον ρομαντισμό της ψυχής σας..(Αξίζει,έστω κι αν μετά απο λίγο επιστρέφουμε ο καθένας στην πραγματικότητα της καθημερινοτητάς του)
Υγεία,ψυχική ηρεμία και φυσική ομορφιά προσφέρονται δωρεάν απο την φύση σε όλους εμάς..
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....