2013/11/07

Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ???
Δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο από την εκκεντρική Lady Gaga, αλλά και πάλι είναι είδηση: Η δημοφιλής αμερικανίδα τραγουδίστρια θα γίνει η πρώτη καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στην στρατόσφαιρα καθώς σκοπεύει να είναι επιβάτης σε μια από τις πτήσεις του σκάφους Virgin Galactic που σχεδιάζεται να γίνουν το 2015.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε το περιοδικό US Weekly, η 27χρονη Lady Gaga - κατά κόσμον Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Γκερμανότα - θα πετάξει στα όρια του Διαστήματος με το σκάφος Virgin Galactic και θα τραγουδήσει σε αυτό το ύψος κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Zero G Colony που θα διοργανωθεί το 2015 στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.
«Πρέπει να προπονήσει τη φωνή της για ένα μήνα λόγω της αλλαγής της ατμόσφαιρας» έγραψε το περιοδικό, αναφερόμενο προφανώς στην εντελώς διαφορετική ατμοσφαιρική πίεση σε αυτά τα ύψη της στρατόσφαιρας. Το ταξίδι και το τραγούδι της Lady Gaga υπολογίζεται να γίνει έξι μήνες μετά την πρώτη εμπορική πτήση του Virgin Galactic, του πρωτοποριακού σκάφους που σχεδιάζει εδώ και καιρό η εταιρεία του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....