2013/10/17

Βρέθηκε το αεροπλάνο με το οποίο χάθηκε ο Βιτόριο Μισόνι


H σορός του διάσημου μόδιστρου Βιτόριο Μισόνι και άλλων τεσσάρων που αγνοούνταν από τις 4 του περασμένου Ιανουαρίου - όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν χάθηκε από τα ραντάρ στη Βενεζουέλα - βρέθηκε μετέδωσε την Πέμπτη το ιταλικό πρακτορείο ANSA, επικαλούμενο πηγές από το Καράκας.


Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης οι σοροί του Βιτόριο Μισόνι, της συζύγου του Μαουρίτσια Καστιλιόνι, δύο φίλων τους και του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους βρέθηκαν με τη ζώνη δεμένη στα καθίσματά τους. Το μοιραίο αεροπλάνο εντοπίστηκε στη... θάλασσα.

Το μικρό αεροπλάνο είχε χαθεί από τα ραντάρ τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες στις ακτές της Βενεζουέλας και έκτοτε ο 58χρονος σχεδιαστής Μισόνι και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες αγνοούνταν, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τοπικών και ιταλικών αρχών να τους εντοπίσουν.

Ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί η σορός του κυβερνήτη, Ζερμάν Μαρσάντ, που σημαίνει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γλίτωσε.

Την πληροφορία για τον εντοπισμό του μοιραίου αεροσκάφους και των πέντε σορών έδωσε στο ANSA ιταλός επιχειρηματίας που ζεις το Λος Ρόκες.

Παράλληλα, αναφέρει το ANSA, ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών των πέντε ανθρώπων που φαίνεται πως παγιδεύτηκαν στο αεροσκάφος όταν αυτό κατέπεσε στη θάλασσα.

Η οικογένεια Μισόνι δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Ο ιδρυτής της φίρμας, Οτάβιο Μισόνι, πέθανε σε ηλικία 92 ετών τον περασμένο Μάιο, λίγους μήνες αφότου χάθηκε ο γιος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....