2013/10/20

Σε λίγα 24ώρα η επέμβαση της Αστυνομίας στο κτίριο της ΕΡΤ

Θέμα λίγων 24ώρων είναι η επέμβαση της Αστυνομίας παρουσία Εισαγγελέα στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να τερματιστεί η κατάληψη των εργαζομένων.

Η εντολή από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα έχει δοθεί, ενώ το σχέδιο θα μπει σε εφαρμογή στις αρχές της εβδομάδας.
Μάλιστα η… πρόβα τζενεράλε πραγματοποιήθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, με την επέμβαση της Αστυνομίας στην κατάληψη των εργαζομένων στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας! Το εν λόγω κτίριο τελούσε υπό κατάληψη πάνω από έναν μήνα από απολυμένους σε εργοστάσια της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική και στην περίπτωσης της ΕΡΤ!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της διαμόρφωσης κλίματος, λέγεται ότι εντάσσεται και η... ερώτηση που κατέθεσαν στα μέσα της εβδομάδας 32 βουλευτές της ΝΔ, ζητώντας από τον Παντελή Καψή να μάθουν τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει προκειμένου να ξεπεραστεί το αδιέξοδο…

 Πάντως το ενδεχόμενο η ελληνική πλευρά να μην καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες τηλεοπτικής κάλυψης της προεδρίας που αναλαμβάνει στην ΕΕ παραμένει και, ενισχύεται από τις φωνές αγωνίας των τεχνικών που θα χρειαστούν τουλάχιστον έναν μήνα για να ελέγξουν και να επαναλειτουργήσουν τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.

πηγη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....