2013/04/04

Τραγικό τέλος για τον Μπέν


Τραγικό θάνατο βρήκε ο πιο μάχιμος και δημοφιλής σκύλος του
Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Ελλάδας. Το λυκόσκυλο που άκουγε στο όνομα Μπεν και ήταν ενταγμένο στο δυναμικό του ΣΔΟΕ Πατρών, ξεψύχησε βασανιστικά από φονικό δόλωμα που του έδωσαν άγνωστοι την περασμένη Τρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θρυλικό λαγωνικό που είχε συμμετάσχει σε πολλές επιχειρήσεις του ΣΔΟΕ, πέθανε από φρικτούς πόνους και από εσωτερική αιμορραγία. Οι άγνωστοι δράστες έδωσαν στον Μπέν μπιφτέκι με θρυμματισμένα γυαλιά, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή και θλίψη στα.. στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Ελλάδας, αφού το άτυχο λυκόσκυλο είχε συμμετάσχει σε αρκετές επιχειρήσεις των διωκτικών αρχών με τελευταία υπόθεση την ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο λιμάνι της Πάτρας.
Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν εκείνους που ευθύνονται για το φρικτό θάνατο του «Μπεν», ενός σκύλου που όλοι στο ΣΔΟΕ θεωρούσαν μάχιμο. Οπως πληροφορείται το protothema.gr το ΣΔΟΕ διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες της δολοφονίας του λυκόσκυλου.
Οι υποψίες των αρχών στρέφονται ακόμα και στο ενδεχόμενο εκδίκησης αφού στο παρελθόν οι άνδρες του ΣΔΟΕ είχαν δεχθεί απειλές για την δράση και την αποτελεσματικότητα του θρυλικού Μπεν σε συγκεκριμένες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....