2013/04/03

ΤΡΟΜΟΣ - ΖΟΜΠΙ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ

 Επίθεση ζόμπι στο Τόκιο!

  video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

πηγή zougla.gr

Χλωμό πρόσωπο, βλέμμα χαμένο, στόμα ανοιχτό, αργό περπάτημα και χέρια στην έκταση.

Τίποτα δεν φάνηκε να είναι ικανό να τρομοκρατήσει τους κατοίκους του Τόκιο, οι οποίοι είδαν με έκπληξή τους το κέντρο της πόλης να έχει γεμίσει με... ζόμπι! Ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, οι συμμετέχοντες σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπαθώντας μάταια να σκορπίσουν τον τρόμο και την απόγνωση στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Ενδεικτικό πάντως του τρόπου που αντιμετώπισαν οι Αρχές την... εισβολή είναι ότι επέτρεψαν σε μόλις 40 ζόμπι να παρελάσουν από τα συνολικά 150 που εξέφρασαν τη συγκεκριμένη επιθυμία. Η πορεία τους διήρκησε περίπου 45 λεπτά.

 

Εισβολή… ζόμπι στην πόλη του Μεξικού!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player 

Όταν η φαντασία συναντά τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία, τότε δεν χρειάζεται να πέσει το σκοτάδι για να βγουν τα… ζόμπι στον κόσμο των ανθρώπων.

Χιλιάδες άνθρωποι μεταμφιέστηκαν σε… ζόμπι προκειμένου να παρελάσουν το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της μεξικανικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για την 6η «συνάντηση των νεκρών» που πραγματοποιείται στην Πόλη του Μεξικού, εμπνευσμένη από αντίστοιχη εκδήλωση που είχε κάνει την εμφάνισή της το 2001 στο Σακραμέντο των Η.Π.Α. και από εκεί κι ύστερα εξαπλώνεται σαν «θανατηφόρος» ιός... γέλιου!

   Στον πυρετό των… ζόμπι και η Σιγκαπούρη

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 Σκοτάδι πηχτό έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στη Σιγκαπούρη και τα… ζόμπι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν το «κομμάτι» τους στους δρόμους της ασιατικής πρωτεύουσας.

Περίπου 100 άνθρωποι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κυριευμένοι από το πνεύμα του Halloween βγήκαν στον κόσμο των ανθρώπων, για να σκορπίσουν τον τρόμο και το… γέλιο.

Η παρέλαση των ζόμπι ξεκίνησε το 2001 από το Σακραμέντο των Η.Π.Α. και από τότε συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου (Νέα Υόρκη, Μπουένος Άιρες και Σύδνεϋ).

 

 «Επίθεση» από ζωντανούς-νεκρούς δέχτηκε και η Φρανκφούρτη, με τα ζόμπι να… καταλαμβάνουν τους δρόμους αλλά τον απλό κόσμο να μην τρέπεται σε άτακτη φυγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....