2013/04/06

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΒΙΑΙΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το San Pedro Sula, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ονδούρας μετά την Τεγκουσιγκάλπα, έχει ένα ποσοστό ανθρωποκτονίας  169 ανά 100.000 ανθρώπους και ονομάστηκε η πιο βίαιη πόλη του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ελαστικοί νόμοι επιτρέπουν στους πολίτες να κατέχουν μέχρι και πέντε προσωπικά όπλα.  Το λαθρεμπόριο όπλων έχει πλημμυρίσει τη χώρα με σχεδόν το 70% παράνομων πυροβόλων όπλων.  Το 83,4% των ανθρωποκτονιών είναι από πυροβόλα όπλα, σε σύγκριση με το 60% στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το νεκρό σώμα μιας γυναίκας που σκοτώθηκε με τρεις πυροβολισμούς στο κεφάλι φαίνεται σε μια φωτό απο τον τόπο του εγκλήματος στο San Pedro Sula στην Ονδούρα στις 21 Μάρτη 2013.
 Τα πτώματα μιας γυναίκας και ένός αντρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο όπου πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν μαζί με άλλα δύο άτομα στο San Pedro Sula της Ονδούρα 22 Μαρτίου 2013

Οι σκιές των Ιατροδικαστών πάνω από το πτώμα ενός άνδρα που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο San Pedro Sula 29 Μαρτίου 2013
 Ένας άνδρας κάθεται σε ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης σε τοπικό νοσοκομείο μετά τη θεραπεία για ένα τραύμα από πυροβολισμό και αρκετά χτυπήματα από ένα μεγάλο μαχαίρι στο San Pedro Sula 27 Μαρτίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....