2013/04/26

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜ@@@@ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν λέξεις για να χαρακτηρίσουν τους ανθρώπους που έκλεισαν έξι κουτάβια σε μια πλαστική σακούλα και τα πέταξαν στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα στο λιμάνι της Ιτέας, μπροστά στα μάτια  μαθητών που έκαναν εκδρομή (!) έξι κουταβάκια πάλευαν για τη ζωή τους...

Όταν ένας άνθρωπος βούτηξε στην θάλασσα για να τα σώσει, ήταν ήδη αργά. Η τραγική εικόνα των πνιγμένων κουταβιών, που ανασύρθηκαν από τη θάλασσα, σόκαρε τους μικρούς μαθητές, αλλά και την τοπική κοινωνία.

«Οι δήμιοι των αδέσποτων ξαναχτύπησαν. Αφού πρώτα επί δύο μήνες έβγαλαν και ξαναέβγαλαν όλα τα δολοφονικά τους ένστικτα σκορπώντας τον θάνατο σε αθώα αδέσποτα, χθες στο λιμάνι είχαμε το κερασάκι στην τούρτα», είπε εκπρόσωπος του συλλόγου της Φιλοζωικής Ομάδας Φωκίδας στο zoosos.gr.

Επικήρυξαν τον δράστη

«Ο δολοφόνος κουταβιών ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα είναι ικανός να εκδηλώσει επικίνδυνες συμπεριφορές και κατά των συνανθρώπων του». 

Έτσι το Δ.Σ. της Φ.Ο.Φ. σε έκτακτη συνεδρίαση του το απόγευμα της Πέμπτης, αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 200 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, είτε στο φιλοζωικό σύλλογο, είτε στο Λιμενικό Σώμα, είτε στην Αστυνομία. Όπως τονίζει ο σύλλογος Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας: «Επιτέλους να δούμε το νόμο να εφαρμόζεται και στην Φωκίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....